Allhelgona


Happy Halloween/trevlig allhelgona eller vad det är man säger
Ha hur som helst en fortsatt trevlig helg!!;)






MJ:s "This is it"

Ïgår blev det en ruschig dag, men det gillar jag. På förmiddagen var det städning för hela slanten sedan cyklade till stan efter lunch. Köpte en klocka, den med svart armband som jag visade tidigare. Den tyckte jag var fin, och den var ändå billig också! Fika på Kanel också. Sedan hem, äta, packa och vidare till träning, skynda att duscha och byta om och sedan hämta pappa och vidare till bion där jag mötte upp Susanna för vi skulle se "This is it"!

Hann alltså med att se den vilket jag ville, för som jag har förstått det går den, eller gick den, bara i onsdags och igår i Skellefteå så jag är glad att jag hann med att se den! Den var bra tycker jag. Kul och intressant att se. Hade vartit kul om det vart fler några fler i biosalongen och alla hade börhat digga och dansa till låtarna;) Kan tänka mig att det varit så i någon bio någonstans i världen haha. Hans musik är ändå verkligt bra och i många fall otroligt klok. Men jag måste nästan säga tur i oturen att han gick bort, för hur skulle han orka med att göra 50 konserter??? För trött och mager och inte frisk såg han ut att vara den sista tiden. Det hade räckt om han bara hade gjort ett fåtal och gjort den riktigt ordentligt istället. Jag tror inte det hade varit så många klagomål för det. Fansen hade älskat honom ändå tror jag. Michael Jackson och hans musik lever iaf vidare och det är ju tur.





++++



Fin utsikt har jag nu. Solen lyser branngult uppe vid skogen och himmlen är mörkblå. Vackert, höstfärgat :)

Grattis grattis grattis pappa som fyller år idag!!!:D


Julstämning !

Idag har jag haft jättemycket jul/adventsstämning. Några dagar nu har jag känt en längtan efter december med advent, lucia och jul, och idag har det verkligen varit en stark längtan. Gick in till stan med Malin idag och när vi kom in på gågatan och såg alla affärer osv fick jag en liten känsla av att det var julandel. Jag brukar vara tidig med att längta efter jul.. Kanske är det här ändå tidigare än vanligt, eller inte. Boken har då kommit fram. Boken med julsånger. Så nu spelas och sjungs det;)



Längtar efter glögg, ljusstakar i fönstrena, baka lussebullar och pepparkakor och pepparkakshus, julklappspapper, luciamorgon och vita gräsmattor.

*******
jul jul strålande jul
*******

Djupt tänkande

Såg precis sista avsnittet av SVTs serie Den stora resan. Engentligen en fantastiskt serie tycker jag. Det är intressant att se hur de lever på såna platser, så långt ifrån hur vi lever här i Sverige och västvärlden. Man kan nog inte förstå hur stora skilnader det är mellan urinvånarna i exempelvis Sverige och Namibia. De verkar ständigt glada, och verkar knappt behöva något för att de ska bli lyckliga. De lever verkligen. Varför är det inte så här? Varför är människor här inte gladare och blir lyckliga för det lilla. Där har vi verkligen något att lära. Man borde dra lite extra på smilbanden och sluta klaga hela tiden. Leva lite enklare och inse att vi är lyckligt lottade. Något att tänka på...

Tick-tack-tick-tack

 
Ur & Penn

Jag är sugen på att köpa en klocka.
Vet inte riktigt vad för någon, guld eller silver eventuellt.
Får spana

En rosa plastmugg

Veckostart. Höstlov. Idag kände jag en uns av saknad av Anderstorpsskolan, jag tror det är första gången sedan vi gick ut som jag kände ordentligt att jag vill vara tillbaka där faktiskt, en dag bara det skulle vara lite roligt, som det var då. Annars är jag sugen på att börja plugga på universitet/högskola, men det gäller ju bara att komma vad man vill läsa.

     


En bild på min mugg. Framkallar minnen...:P
En rosa plastmugg. En för vardera SKMJ:are.
 

skratta eller gråta? :P



Har gjort snickerskakor á la Rilli. Muchos goooda! Men man behöver inte tänka på vad som är i. (Bland annat socker, sirap och Nutella.. say no moore hah) Ät och njut summerar jag. Sockerintaget får man inte tänka på. De är bara godis-goda!

Hyllorna är på plats och jag har börjat "dekorera" på dem. Blir lite finare känsla i rummet. Blir nog bra det. I kväll kommer grabbarna hem från England. Hoppas de har tagit mycket bilder och kanske har med sig lite presenter, det kanske jag inte riktigt tror så hårt på, men jag hoppas!:] hah. Hoppas de var på Abbey Road och kikade, de hade ju med sig iaf ett Beatlesfan som ville gå dit. Återstår att se och höra..:)


Jazzigt värre

Mycket, mycket musik. Biljetterna/jazzpassen utnyttjades ordentligt. På fredagkväll var det jazz, norsk solist och sedan det gamla bandet Blood Sweat and Tears. Det svängde! På lördag var det också en blandning av gott och blandat. Impro, danskt blås+trummor, afrikanskt, stämningsfull europeisk jazz, svensk rock/pop/jazz. En svensk grupp som hette Thous Owls, tror jag, var riktigt bra samt Fristad, de var grymt bra. De spelade på trästock i somras men då såg jag de inte fast hörde sägas att de var riktigt bra så nu hann jag se dem lite och de var verkligen bra. Sedan var också Bl, sw, te också väldigt bra. Det enda jobbiga var att vi hade ståplatser och det var en lång show så fötterna och ryggen fick så de teg om man säger så. Plus att på lördag blev det också en heel del promenerande när det var shoppingtime. Jag hittade mig en vinterjacka:) en mössa och linne också. Och fika på NK med en Napoleonbakelse som är kanske det godaste man kan äta överhuvudtaget.

Lite bilder från festivalen. Mobilbilder så den taskiga kvallan och att jag inte kunnat vrida dem får man stå ut med:P



                 


London vs Umeå

Snart bär det av mot sydligare breddgrader. Till Umeå närmare bestämt haha. Det blir hotell, shopping och jazzfestivalen. Blir trevligt. Kul med en liten tripp såhär mitt på hösten, fredag-söndag. Då pappa och Petter åker till London med deras polare och ska gå på fotboll osv åker jag och mamma till Umeå. Nästan lika bra som London *host*. Jag ser iaf fram emot det. Det ska bli kul att gå å lyssna på jazzfestivalen och se vad det är för några som lirar där. Sedan hoppas jag hitta en vinterjacka/kappa (inte typ skidjacka-stuket). Och en bra grej(er) - hotellfrukost! Typ lyyyx, plus att middag ingår! Vilket hotell. Och som om det inte var nog: gratis våfflor skulle man också kunna få;) haha halelujah!

Nu snöar det för fullt. Fast flingorna smälter direkt de landat på marken.. Undrar när de kommer att stanna kvar. Är som sagt lite sugen på att det ska snöa ordenligt. På tal om snö. Ett tips för skidintresserade, både av alpint och längd: gå på skidmässan på Forslunds i helgen (lördag och söndag). Där kan man hitta utrustning till vintern. Det brukar vara mycket trevligt.


Trevlig helg!

Tjocksockor :)

Igår var det en från SV Skidförbundet och pratade lite på klubben. Han hade med sig massa brochyrer osv om skidåkning och jag började längta jättemycket efter vintern! Snöö!
Har varit en sväng på stan. Hade ärenden på banken o sånt. Sedan fyndade jag två par örhängen och så köpte jag ett par härliga lila knästrumpor. Mjuka och sköna lite tjockare variant. Jag och bror tittar nu på eftermiddagarnas höjdpunkt nuförtiden, Camp Malloy. Det gick för kanske fem, sex år sedan och nu visar de repriser av det. De orienterar och springer och paddlar och simmar osv i typ Australien och så bor de på ett camp. Lite skoj sådär heh.

 


"Bounce är bäst, Bounce är fest"

När jag kom ner till frukosten i morse möttes jag av en tråkig nyhet i DN. Bounce ska lägga ner! Det var väl inte helt oväntat men ändå mycket tråkigt! De tillhör Sveriges absoluta danselit och jag kan aldrig sluta imponeras av dem. De har sån kroppskontroll och dansglädje och är bara fantastiska dansare. Känner mig lite besviken att det inte blev av att jag åkte på Caution. Men jag SKA se avslutningsföreställningen där med basta. Tråkigt är det iaf att de lägger av.


Gökboet. Fantastikt föreställning. Helt grymt att se den på plats!


Bounce Live. DVDn kan man se om och om och om och om igen.


Caution. Jag antar att den var lika bra som allt annat (?).

Vakna med the Voice

Kul!
Rolig start på morgonen, då man hinner se det. Bra blandning och inte så allvarligt. Det är synd att det inte går längre än till nio. Nån gång ska jag banne mig se hela programmet;P


SD suuuuuger!!!!

Jag har inte samma politiska åsikter som Isabella "Blondinbella" Löwengrip normalt, men här kan jag bara hålla med henne. Här handlar det väl kanske, enligt mig iaf, lite mer om sunt förnugt än politisk åsikt. Men Jimmie Åkesson och Sveridemokraterna är idioter och i en sån här opinionsundersökning av nåt slag hade de 4.7% alltså över gränsen för att komma in i riksdagen-DET FÅR INTE HÄNDA ATT DE KOMMER IN! Sedan hade han tydligen också använt Astrid Lindgren Bröderna Lejonhjärta i något sammanhang och menat att de var Bröderna Lejonhjärta, vad skulle Astird Lindgren säga om det om hon hade levat!? Och SD är snarare Tengil och hans män, aldrig Jonathan och Skorpan!

http://blondinbella.se/vidrigt-akesson/


Blir upprörd!
HATA(R) Sverigedemokraterna!!

Harry Potter och dödsrelikerna

Jag har ju nämnt ett X-antal gånger att jag läser den sjunde och sista Harry Potterboken. Och nu har jag läst ut den. Helt underbar bok. Jag kan verkligen verkligen rekommendera den! Alla känslor blev inblandade då man läste den. Den var grymt spännande. Jag skrattade och grät, jag blev nervös och uppspelt av spänningen i boken. Gryyymt bra bok! Nu kanske jag då ska ta och läsa bok 2-6 som jag ju då inte har gjort än..:/ :] jag ser fram emot sjunde filmen/-erna rättare sagt. Men frågan är hur man ska kunna hålla sig mellan första och andra delen. Aja.. nu ska jag leva på boken ett tag. Helt underbar som sagt.

Jag vill påstå att detta är den bästa bok jag har läst helt enkelt!







+++++++++++++++++++

Tårar av ...

Varför gråter man när man skivar och hackar lök, främst gul lök?

Det beror på att en reaktion av svaveldioxid bildas och den har stickande lukt som lätt löses i tårvätskan. Därför kan den vara irriterande. Tips! Skala löken i ljummet vatten eller låt varmvattenskranen rinna under skalningen.
www.fruktogront.se



Jag kan tycka att det är roligt att laga mat. Men en sak som är mindre roligt med matlagningen är att skala lök. Det svider så förålt i ögonen och oj, vad man grinar!


I like my new room

I går blev det äntligen att jag möblerade om i mitt rum. Har ju funderat på hur jag vill att det skulle se ut men var inte ritkigt säker ändå. Men nuså. Först var jag lite tveksam, men redan är jag nöjd med resultatet. Det ska bara upp ett par hyllplan från IKEA på väggen och så lite tavlor. Kan nog bli finfint. Särskillt nöjd blev jag faktsikt med bokhyllan, som jag övervägde att inte ha med överhuvudtaget. Men med lite ny organisation och ytterligare ett hyllplan insatt så blev det riktigt bra. Kirrade min gamstereo så nu blir det mer music och radiotoner in tha(t) room.

För övrigt stort tack till ni tappra som läser min blogg!
Ska bättra mig på att göra uppdateringarna roligare.

Ha en bra dag!


Simhud mellan tårna

Riktigt fint väder idag. Det gillas. Måste nog sticka ut snart. Ska nog gå ut och plåta lite vid älven i eftermiddag. Ska nu skriva klart helgens jobb.

I går gjorde jag något trevligt som jag inte gjort på åratal tror jag. Jag var och simmade på Edda! Det var riktigt kul. Blev flera längder och det känns att det är en bra träningsform. En stärkande sådan. Ska nog fortsätta att gå och simma lite oftare. Kan ju inte bli mer sällan än vad det varit nu. Mer än en gång per år ska man väl mäkta med. Sedan kan man ju basta lite också.

På kvällen såg jag idol med Helena. Michael Jackson-tema var ju trevligt. Tur att Nicklas klarade sig kvar!:) även om jag inte tycker han gjorde något speciellt bra framtränade igår så får han inte åka ut. Erik har tror jag väldigt goda chanser att ta hem hela alltihopa. Och det är han iaf än så länge värd. Duktig är han. Har ju funderat på hur länge idol egentligen ska kunna hålla på. Men det är alltid popis och det diskuteras överallt och jämt. Man kan alltid säga nåt om idol, så ett tag till håller det nog på. För mig är idol lite hatkärlek.

Alltså ooo! Jag kan knappt lägga ifrån mig boken. Harry Potter är så spännande!!


Bloggdesign

Nu börjar jag få lite kläm på hur man ändrar design på bloggen.
Som nu märks är den så att säga under uppbyggnad. Jag testar och labbar runt lite med olika färger, bilder osv. Sen får vi se hur den blir tillslut.
Hittade iaf till designadinblogg.se vilket gav stor hjälp.

ses

Musik, music .. aja - love it

Tidig lunch. Pytt i panna. Addade lite falukorv. Det blev gott.
Musik i öronen. Har laddat ipoden. Äntligen är laddaren återfunnen. Vill uppdatera den. Känner du att du har nån bra låt att dela med dig av? Skicka till mig;D
Träning ikv.
Läsa.
Shoppa.
Vad blir det?
Läst bloggar. Det är kul.
Aja.
Vet inte riktigt vad jag ska göra.
Fryser lite.
Vill ha en annan desig på bloggen. Vet inte hur man gör.
Vill skriva intressant och underhållande på bloggen. Vet inte hur man gör.
Ska öppna spotify.
Ska spela piano.
I'm gonna write you a lovesong. Den är bra att spela på piano.
Come together är bra. Beatles är bra.
Just det. Måste bestämma mig hur jag vill ha möblerat i mitt rum. Så hyllorna kan komma upp. Så jag får börja fixa fint därinne. Med mina ramar osv.
Just ja! Jag ska göra en ram med en text. Kanske den bästa sångtextmeningen jag vet just nu.
Solen skiner. Det är härligt!
Kanske fota.
Musik är livet.
Nä, nu ska jag gå och fynda. På affärerna här in the neighbourhood. Stort utbud. Not. Men vissa av dem är roliga att gå och spana i.
Sen ska jag spela piano.
Sen ska jag göra en fin text av den bästa låttexten jag vet just nu.
Sen ska jag läsa.
Sen ska jag träna.
Jag vet iaf vad jag ska göra.
Det är fint väder. Det är härligt.
Ha en bra dag!
Hahaha tralala
Hej:)


Kommentar - Twilight



Ok. Nu har även Elin Johansson sett den första Twilightfilmen. Ett utlåtande då? Jepp, den var bra:) Och ja, Edward är snygg!. Det känndes som att den på nåt sätt blev mer spännande för att jag visste vad den handlade om, för att jag hört berättas en hel del om filmen. Har inte läst någon av böckerna, men i framtiden kanske jag bör göra det (?). Nu är jag ju som bekant mitt uppe i HP, men om nåt tag kanske. (Kan du tro mig Helena?? både sett filmen tillslut och jag är "in to en bok" - kors i taket va?:P tack för lånet av filmen bdw!)

++++




grattis ff!

Avslappningseftermiddag efter turboförmiddag

Phu.. har sprungit/cyklat som en skottspole runt stan idag. Är helt slut. Äntligen har jag lämnat ut mina CVn och ansökningar till olika ställen i Skell. Sedan var jag faktiskt inne på arbetsförmedlingen och skrev in mig. Fick massa massa info om olika gejer som jag ska göra för att underlätta mitt arbetssökande. Måste smälta all information. Det gick fort och var mycket. Men alltså..jag vet inte om det är fördomarna som bubblar upp men jag kände mig helt lost och nedtryck när jag kom dit. Inte av någon där, bara allmänt av mig själv. Varför det?? Man borde känna sig nöjd att man gått dit och tagit tag i saken att söka jobb, det bevisar ju att man vill någonting, inte bara dega hemma i soffan. Hur som helst så hoppas jag ju såklart nu på att någon slår mig en pling om arbete. Håller tummarna. Efter massa om och men och att jag varit sur och trött och besviken på mig själv att jag alltid skjuter upp sånt här, har skjutit upp att göra klart och lämna ut CVn länge nog nu tycker jag, kan jag nu bara vänta och hålla koll på af,s hemsida. Jag måste måste måste och ska ska ska och vill vill vill bättra mig med sånt!!! Nu. Omg.

Var inne på Myrorna på hemvägen. De hade mycket roligt. Ska nog gå dit i morgon (och ha med mig börsen..!!) och se om det bli några inköp. Men nu ska jag ta en go' bulla (bulla=världens fulaste ord!) och ett glas mjölk och slå på Twillight! Nu ska jag se den! *tiiidig Elin*. Kommer sedan med ett utlåtande, hör väl till de få som inte har sett den än.


Hade!


Fotbollsparty ... eller ...

Helgens jobb är inskickat. Har varit på roliga saker.
Mindre roligt var ju att Sverige förlorade den viktiga vm-kval matchen mot Danmark. Nu är VM så gott som borta denna gång om nu Sverige får mer flyt än vad danmark typ sammanlagt har haft detta kval, och det är inte lite!! Skulle Malta vinna mot Portugal på Portugals hemmaplan vore det fantastiskt och vm-drömmen fortfarande vid liv. Man får hoppas på det bästa. Såg matchen på Olles med Frida, hade ju varit kul att känna stämingen om det hade livit seger. kan tänka mig att den skulle kunna vart helt okej.

OMG! klockan är 18.00 och det är näst intill kolsvart utanför fönstret. Hjälp.
Snart blir det middag och sedan ska jag nog kasta mig in i Harry P-boken.


Hej!


I litteraturens land

Jag har alltså börjat att läsa den sista Harry Potterboken. Den är bra! Var spännande direkt från början och än så länge ser jag fram emot att fortsätta läsa den hela tiden. Hoppas den är bra hela vägen till slutet. Sedan får jag väl ta och läsa de andra böckerna om jag ids. Funderar iaf på att läsa ut sexan som jag har läst halvvägs men kom som sagt av mig. Det som jag bara tycker är lite jobbigt med att läsa är att tiden fortfarande går. Jag vill att man typ ska kunna stanna den då man läser så inte dagen går så fort! Tiden går verkligen fort då man läser tycker jag och jag vill inte att den ska göra det.

Och Herta Müller fick nobellpriset i litteratur. (bara för att jag var inne på litteraturämnet, har aldrig hört talas om henne tidigare. men det var säkert ett bra val!)

Ska jag ta promenaden nu eller senare...? Låt mig tänka... Jag har tänkt gå en längre bit idag.. Hmm.. tjaa.. det får bli i eftermiddag, dvs om typ två timmar eller nåt..?! haha. Kvart-tjugo i fyra, det bli en bra tid. !
Ska gå en liten promenad varje dag. Det behöver inte vara en lång bit, räcker med min trevliga snabb-runda som är typ en kilometer, men bara så man får frisk luft. När man går på dagen då det är ljust kan man lämpigtvis gå längre. Om man känner för det. Frisk luft är iaf huvudsaken med det hela.

Ikväll blir det (såklart?:P) att se idol. Nu börjar det som på riktigt kan man väl säga. Kanske inte den roligaste delen i programmet meen. Ändå lite kul heh. Undrar egentligen hur länge idol ska kunna hålla på. Slutar typ aldrig bli populärt. Jag har tänkt flera gånger då det drar igång med auditionturnen, även detta år, att jag inte ids se det i år men lika fullt blir det att jag ser det. Än har jag ändå ingen storfavorit. Nicklas och Tove kanske och LyckseleRabih är ju charmig. Och Erik har en grym röst. Det är många som är duktiga.



nåja, inte så värt inlägg.
Men hur som helst, ha en riktigt bra dag!
Tjing:)

Gamla Sörböle får stor publicitet

Det står på nätet, på förstasidorna på text-tv och på radio. Svininfluensan har slagit på stort i Skellefteå. Sörböleskolan har 160 elever sjuka i svininsluensan. ..Eller de hade testat några stycken som testas positivt och då antogs det att resten hade det också om jag förstod det rätt. Men i vilket fall som helst är det tråkigt. Min gamla högstadieskola.

på aftonbladets förstasida: http://aftonbladet.se/ :  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5927215.ab
på nyhetskanalens förstasida, http://nyhetskanalen.se/1.1258506/2009/10/08/160_sjuka_i_svininfluensan
såklart på norran: http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/article343565.ece


Ska strax ta ut pankakan ur ugnen. Har fått stå för lagandet av middagsmaten tre dagar i rad nu. Har blivit fläskotletter med cider och äpple och sockerärtor, tomatsås med spaghetti och ugnspankaka idag. Plus att igår tog jag hand om rabarberna som började bli vissna av kylan och gjorde en rabarberpaj och det blev ändå över rabarber så nu gjorde jag en rabarberkompott av den dryga litern som var kvar som man då kan äta till pankakan om man vill det, eller som efterrätt.

Sedan bär det av på träning. Vi skulle köra i Vitbergsbacken ikv tagga till !:)


God afton

heja heja heja

Jag var optimistiskt.
Men nu vet jag inte.

Jag hör då inga fåglar sjunga som Orup sjunger på radion just nu.

Öka takten.
Kom igen då.


Pysslare

Jag älskar att pyssla! Rita, måla, klippa och klistra. Papper, pennor, penslar och sax. Färg, form, tyg och trä. Hur kul är det inte på en skala egenligen!? Sedan jag var liten har jag tyckt om att måla och pyssla. Dock blir det inte av att jag gör det speciellt ofta. Borde göra det mer. Kan man bli pysslare? Ha det som yrke? Pysslare... Det skulle ju vara hur kul som helst. Får väl ringa till Äntligen Hemma eller nåt och se om de behöver en pysslare till;) Inredare eller dagis/fritidsförken är kanske de yrken som ligger närmast till hands för att jobba med pyssel. Och båda de yrkena skulle jag faktiskt kunna tänka mig att bli. Tjaa..tåls att funderas på kanske. Fast annars kan jag ju faktiskt också pyssla på fritiden. En hobby.

   
(1)                               2
  
  3                                 4 

(1. Klassiska färgpennor kvar från Tuben.)
2. Pyssel med sommarbilderna.
3. Idag har jag målat ramar jag köpte så IKEA från träfärgade till svarta.
4. Så blev albumen med bilder från studenten och sommaren.



Fast... Jag har en tendens att alltid få färg på mig när jag målar. Det går inte att undvika, what so ever! Men det är smällar man får ta.. Idag tycker jag ändå att jag lyckades ganska bra, fick inte så mycket färg på fingrarna haha.


5 oktober idag

Då fyller min mamma år så grattis grattis grattis till henne!:)

Snön har övergått till sol idag. Skönt. Ska det snöa får det göra det på riktigt, och inte riktigt än. Mot novemberlovet, då kan det komma. Längtar ändå till det kommer snö på riktigt och man få klä på sig en tjock och varm jacka, vantar och mössa och gå ut och det knarrar under pjucksen. Det är härliga tider.

Nu ska jag göra en god gärning för mig själv och ringa lite samtal angående min framtid. Sedan ska jag sticka till obs och köpa lite färg och kanske en grattisblomma till mor (A).



Tjing!






Ända till Finland, nästan

Vilket väder det är idag. Snacka om höst. Regn och rusk och nu också snö! Väldigt snöblandat regn/regnblandad snö men i vilket fall som helst helst klart snö. Inte kul att vara ute i väder som detta, och det har jag heller inte varit. Min utomhusvistelse idag har varit att gått runt garagen. Inte ok. Men som sagt at vara ute i detta vädret..inte så skoj.

Igår bar det av till nordligare breddgrader. Nästan till Finland till och med. Haparanda närmare bestämt. Typ hundra meter, eller vad kan det vara?, över till grannlandet. IKEA var iallafall huvudmålet och det blev en trevlig utflykt. Köpte några hyllor till mitt rum, ramar, två härliga kuddar och lite småsaker. Skopunkten fick ju också ett besök och bilen var fylld av inte mindre än jag tror det blev fem par skor, ett till mig, ett till Camilla och inte mindre än tre par till Malin, mor var den enda som inte hade med sig ett par hem.

     
Fikapaus i bilen año 2009.        Malin taggar stoorshopping.

En produktiv morgon

Såklart vaknar man väldigt tidigt då man inte måste. Jag är idag ledig, har jobbat onsdag, torsdag, fredag, lördag(frilans), måndag tisdag och onsdag. Det har vart bra! Och när man har jobbat är det ju betydligt skönare och roligare att vara ledig än då man bara går ledig hela tiden tycker jag!! Jag vaknade ändå tidigt fast jag hade tänkt ha en härlig sovmorgon. Jag försökte somna om men det kunde jag inte så jag drog mig ett tag sedan gick jag upp, kollade på vakna med the voice och åt frukost. Sedan blev det fart på gumman. Jag har städat mitt rum och rensat garderoben och klockan är bara elva och jag har säkert suttit här vid datorn en halvtimma. En porduktiv morgon helt enkelt. Och det känns bra.

På tal om vakna med the voice så var Katrin Zytomierska där och skvallrade. Hon skulle berätta att det var ett nytt kärlekspar som var värsta smaskiga skvallret. Det var iaf att Kenza skulle vara ihop med Rami (nån skivproducent(?) ) eller iaf ett de hade en "fling". Och till och med jag visst typ att de bara var vänner, för så hilma ofta läser jag inte kenzas blogg och inte är jag insatt i stureplan heller. Så var tvungen att kolla in på hennes blogg och se om hon hade kommenterat det och jo, mycket riktigt det hade hon. O en annan sak, är inte Katrin Zytomierska lite lik Amy Winehous? Ibland tycker jag de påminner lite om varandra.. ( O vart håller egentligen Amy W. hus nuförtiden?)

     


Efter lunch ska jag äntligen leka med mina bilder! Sortera, klistra, titta, in i album osvosvosv :D:D:D


Ciao!


RSS 2.0