God Jul !

...och fortsättning. Hoppas ni har en riktigt god jul. 
Det är riktigt skönt att vara hemma på Kvisten. Jag har återupptagit traditionen att jag ska vara sjuk på jul, men jag är iaf inte förkyld och snuvig, bara feber då och då. Det känns inte alls kul att jag inte kan åka skidor som jag längtat så fruktansvärt mycket efter. Men det ska jag hinna med också, jag stannar ju faktiskt ett ganska bra tag! Till helgen blir det iaf skidåkning, utför, då vi åker innåt landet över nyår. Det ska bli riktigt roligt. 
 
Familj, vänner, värme, god mat, snö, musik ........................
Jag har en god jul.
Kram på er alla

MH12

 
Tack igen och heja alla! 
Nu ska jag ut o promma. Det, mina vänner, ska bli gött!
 
Kolla föresten in låten som jag länkat, fett schön!
crelin.tumblr.com

Vinteridyll

 
Men tjeena! December bara går och går ju. Helgen blev väldigt jul-intensiv och trevlig! Jag och brorsan tog tåget till morbror osv i Gullspång. Där var det ett vinteridylliskt väder som gav mig värsta lyckoruset. Blå himmel, sol och kallt! Amaaazing. Sen så vare då ljusstöpning hela lördagskvällen/natten som avslutades med julmat och öppenspis-mys. Under söndagen hanns även ett lussebullsbak med. Nu har jag det att äta till luciamorgon - som är i övermorgon!? - viktigt. Då är jag även ledig och skall söderut för att uträtta ett ärende. Har bara en till dag ledigt efter det sen äre dags att styra norrut för juleferie, det ska bli så kul! Men först jobba, jobba, jooobba - ända in i kaklet. Härligt!
 
Ikväll har jag också julpysslat. Och lyssnat på Musikhjälpen - äntligen! Nu dags att sova. Idag ska det nog gå bättre, igår gick det bara inte alls över huvudtaget, klockan var över tre innan jag lyckades somna. Drygt. Men har så mkt kul att tänka på och se fram emot. 
 
Fortsatt trevlig december på er!
Plus, så vill jag bara säga tack och att jag är glad över fina och hjälpsamma vänner jag har!

1:a adventsglöggen

Första advent firar jag inte helt unikt med glögg. Men inte att dricka glögg, utan beställa, Mandos. Dricka den får jag vänta med till julen då jag åker hem till Skellet.
Jag ska fira vidare min adventssöndag med att titta på det andra avsnittet av julkalendern, kaffe och ballerina. Kanske en apelsin. Fast lite adventsfin var jag i vinröd kjol på jobbet.
Andra advent blir det bättre. Då ska jag åka till Gullspång och stöpa ljus, det bli mys. 
 
Uppladdningen kan börja. Ette, Elle och Han-med-dubbelnamnet mot nya äventyr. 
 

Vinter bling-bling

 
Jag pärlar och pärlar. med blingbling och färgglatt. Detta har blitt ett halsband av prismor som jag gjort till frostfest-outfiten senare i december. 
crelin.tumblr.com <<

Mest jobb oså theese days. Plus lite party och kollektiv och simträning. En vardagskul sak var att när jag i veckan skulle åka till Tuva, tog jag båten. Precis härifrån till dom. Värt! och mkt roligare än buss eller trikk.

RSS 2.0