Gnaget

Myskväll. Nya bekantskaper. Maskerad. Fika med Kretakompis. Kul helg.
Förutom ångesten att kameran och norskmobilen försvunnit. Det materiella skiter jag i, det är alla bilderna som gör så ont o ångestladdat att de är borta. Aj och åå!!

Oså grattis på födelsedagen idag far!


Snabba ryck

Snabba svängar i bemanningsbranchen. Det fick jag idag erfara och i samma veva blev det klart att jag får vara på samma barnehage hela veckan, toppen!

Har ändå kunnat bocka av tre saker på min att-göra-lista idag. Bland annat bokat flygbiljett hem till jul vilket känns bra att fått det gjort samt att det gick bra att som jag tänkt åka flyg, hade inte tänkt riskera att måsta fira jul på ett kaosartat Stockholm Centralstation med att åka tåg genom ett snöigt Sverige. Då vill jag njuta av snön på GQ och Vitberget istället. Angående resten av listan är frågan är bara när jag ska kunna hinna till skatteverk och bank, de har ju såna dumma öppettider.

Det franska språket förföljer mig så smått men det gör mig ju ingenting. Fick ju prata här om veckan, då blev jag lycklig! Skönt att känna att takterna sitter kvar ändå.

Jag funderar på maskeradoutfit, längtar efter att mitt hår ska bli riktigt långt och gillar roliga amerikanska tv-serier.


Dirr från ett Carl-Johann nära dig

Får väl ta tillfället i akt att säga nåt då jag har uppkoppling. Jag lever fortfarande. Dagarna på dagis var jätteroliga o intensiva och jag inser att det är ett väldigt bra sätt att lära sig norska på. Övning ger färdighet. Igår läste jag bl a Albert Åberg. Jepp Albert heter han visst i Norge, Alfons. O vissa barn tyckte jag snackade lite rart och sa "jätte" hela tin istället för kjempe. JÄTTEkul iaf att vara igång o jobba.

Är storasyrra idag o tagit hand om Mallan som kände sig lite krasslig förut. Nu sitter vi ute på ett café där det bjudits varm choklad o gigantisk kanelbulle. I kväll åker nyjeansen på och vi tar en tur på byn. Dansmusklerna ska rastas, på tiden. God helg.


Inspirerande

Titta så fina tavlor!! Som tidigare nämnt älskar jag att pyssla och igår pysslade vi ihop dessa två skönheter. Inspiration! Klippt ur ord och bilder från tidningar som jag tatt på stan. Har insett att jag blitt som min far, han tar broschyrer överallt, jag tar gratistidningar.

Just varit på jobbintervju. Signat och klart, barnehage here i come!:D det ska jag fira med världens godaste latte på Kaffebrenneriet, ännu godare kommer den bli tack vare detta samt att jag inte druckit kaffe på en vecka.


Sociala studier på Mjorstuen

Testar skriva gnm iPoden. Snyltar wi-fi på McDonalds typ ändå värt.

Gör en social studie. Är som en enda barnehage med överklasskids här. Lite kacklande men ändå lite intressant att se hur de beter sig. Alla är o agerar likadant, ser likadana ut, kramar varandra hej och hej då, nonchigt lägger upp uggs-beklädda (både gutter å jenter) fötter på bordet o med iPhonen i högsta hugg.

Social studie indeed intressant, lite störande, göj.
Ses! *går laget runt med hej då kramar*


Where u wanna go? Who u wanna be? What u gonna do? - just come with me

Jo jag lever. I Oslo kommune. Har flyttat in i en lægenehet i Ekeberg, lite søder om stan dær vi ænnu inte fått internet, det ær væl så att sæga førklaringen på det hela.

Kom igår tillbaka till Oslo efter den efterlængtade turen till Stockholm. Hade det jætteroligt! Var faktiskt riktigt skønt att bara vara i Sverige också. Inte før att Norge ær mærkværdigt eller någon skillnad, men det var ændå gøtt att åka øver grænsen. Bara småsaker som att se blåa vægskyltar, høra svenska i Sverige och andas frisk høstluft. Hemma ær alltid hemma.

Hælsade på Frida i Stuvsta. Shopping, promenad i Stockholm stad, sushimiddag på søder och allmænt mys. Japp, så nu har jag ætit sushi, ær nøjd, det var gott. Møtte på tisdagen upp Frida, Sussi och Anja och laddade upp infør resans mål: RED HOT CHILI PEPPERS I GLOBEN! Det var bra!! Bra, bra, bra! det kændes faktiskt stort att se dem och att høra hits som Otherside, Under the bridge och Californiacation live. Mycket bra. Något att leva længe på.


Vi hørs!

RSS 2.0