V & <3

Ikväll drar jag i väg med tåget mot Borlänge och Peace and Love.
Taggen har återkommit efter en liten tids semester. Det kommer bli kul detta. Och fatta vad många bra som ska spela där. Helt otroligt! Wehoo!
Sen kanske jag sticker vidare direkt söderut mot släkten.
Får helt enkelt se när jag kommer hem igen. Kan bli en, kan bli två veckor jag är borta. Vi får helt enkelt se. Men det är ju sommar, vad som helst kan hända.

Hej!


Gött

Har nog sagt det förut, men Carl Norén verkar ju va råskön ju!



Och jag ska se Mando i sommar igen <3

Grillfestsfredan

Har haft en trevlig dag med caféhäng och bilsightsing och älvshäng med Ethel och Josse. Och en trevlig kväll med pajätning och massa prat och skratt med gamla sb-tjejer.

Har sett slutet på American History X som gick på tv. Så bra film och så hemsk. Och inte kunde jag låta bli att flänna på slutet denna gången heller.

Bildbestyret har jag faktiskt gjort stora framsteg med. Är nere runt 140 bilder som jag skulle vilja framkalla. Ändå bra gjort tycker jag. Kanske jag kan gallra ännu lite till. Får jobba lite till. Dessutom har jag redigerat bilderna (som ska framkallas), bra där Elin.

Nu är det dags att stänga igen butiken. omg. I morgon förmiddag ska jag åka iväg på ett knäck i Bureå.
Trevlig helg.

Tusenmiljardermiljoner ju

Vill framkalla bilder. Det är ju omöjligt ju. Har börjat (försöka) välja bilder att framkalla. Det är så många jag vill haa.


Det är kanske dags att utöka skivsamlingen


Ljusa nätter

Jag börjar så smått komma in i det västerbottniska lunket. Sedan jag kom hem har jag inte gjort så väldigt stora saker. Men det har vart rätt så sköna dagar. Häng med friends and family, ätit en hel del (ex grillat, änteligen), varit en dag i Avan, jobbat lördag och söndag.. Och jag har invigt sommaren: klippt naglarna i rabatten och ätit frukost ute på framsidan. Det är härligt. Och det är väldigt härligt att det inte blir mörkt om kvällarna/nätterna men det gör också att jag inte har någon lust att gå och lägga mig.

Jag är besviken att jag gått så lätt att ställa om till att bara prata svenska. Jag hade nästan hoppats att jag skulle göra fler misstag och trott att jag skulle börja meningarna på franska eller engelska. Typ Bonj..Hello..nej, HEJ! Men näedå, inte mycket sådant har jag märkt av. Heh. Men jag saknar faktiskt redan att prata franska. Får väl börja prata mer med mig själv. En dag kan jag och mig själv prata franska, nästa dag engelska och så byts vi sådär. Det vore väl skoj ... ? eller? kanske bara mest konstigt .. ? 

Det infinns lite studentvibbar i huset. På fredag firar vi lillebror och idag var jag och fotade honom och Mimmi och resten av gänget då de gick på balen. Fina så.

Så bildbestyr till tusen har jag att jobba med. Jag säger ju titt som tätt att jag ska sitta en hel natt och rensa och redigera och välja ut och sortera ur mina bilder på datorn. Jag säger inte att det bli denna natten, men möjligheten skulle finnas. Det kommer bli sjukt svårt att välja ut ett rimligt antal bilder från Montpellier att framkalla, för det vill jag verkligen göra - framkalla bilder därifrån. Det finns lite att välja bland.

Imorgon ska jag nog bara helt sonika pressa. Finvädret ska fortsätta verkar det som. Härligt härligt värre! Och motionsplanen ska också fortsätta. Det var dags att börja om med träningen på allvar igen.

Och idag var det visst någon som fyllde tvåa-nolla år. Grattiiis!


RSS 2.0