Filt av mormorsrutor

 
 
Tillslut blev den klar! Min egenvirkade pläd av mormorsrutor i rosa, gult, grått och vitt. Måste säga att jag blev riktigt nöjd faktiskt. Kul!

Sverige-turné v.39

Anhalt 1. Åkte Norrlandskusten-bussen norrut(!) till ett höstigt och vackert Luleå där jag hälsade på Helena o/co. Massa språkande - i dubbel bemärkelse, matlagning, fikaanalys, stughäng, promenerande, spel, surfseriemaraton, Zombiemusik, et c. 
 
Anhalt 2. Flög till Göteborg på "buisness-resa"; arbetsintervju. Hann också med att träffa vänner från Stockholm och Skellefteå, kolla tv, middagsbjudning, shopping, strosande, kaffedrickning. 
 
Anhalt 3. Veckans Sverige-turné avslutades med en snabb road-trip till Umeå där det blev diverse shoppande, husesyn och Icona Pop-trallande. 

That's next

Med all säkerhet blir det mer action här framöver. Inom en snar framtid kommer jag ha fullt med nya intryck och upptäckter att plita ner då jag kommer till en ny stad som jag ska bli känt med. Jag styr återigen kosan söderut, inom landsgränsen denna gång, och planen är att Göteborg ska bli min bas ett bra tag frammåt i tiden (allt kan ju hända och spår kan bytas, inget ovanligt hos mig). Jag tror detta kommer blir bra och att det är en stad som kommer passa mig, trots att jag insett att snö / riktig vinter är något jag kommer sakna. Insåg redan under den korta trippen dit i veckan att ett paraply och regnvänliga skor är att införskaffa.
 

Sommar-axplock

Lite stugan
Tränat i nya skor
Norrland
Lite Umeå
Oslooo
Trästock
Stockholmsweekend
Fest på fotbollsplanen

Bloody thursday



Takk og hei og hade-kos og vi sees

 
 
 
Btw, "återbesöket" i Oslo var awesome!
Typ såpbubblor
och 
rugbydans.
Kan ju inte bli annat än succé ! 

Semester.

Nu är det höst. Åh. Ah. Ångest. Fast, nä inte än behövs det inte någon ångesting. Men det tog emot jävligt att skriva det. Höst. Under veckan som gick fick jag påminna mig om och om igen ett flertal gånger att "Det är fortfarande augusti". Nu är det ju inte det och vädret har inte återgått till varmt så det är väl bara att konstatera årstidsbytet. Dessutom så jobbade jag sista dagen igår, sista dagen öppet i Lanthandeln så detta innebär nu att jag är ledig. Ja, ledig. Och jag ska verkligen försöka njuta ordentligt av att vara just det, för det är faktiskt min första riktiga ledighet detta år. Känn på den.
 

RSS 2.0