Kul tur!











Take-away-mat vid älven. Kvällsfika. Bio, Bridesmaids. Svingen. Korridor. Stanstrosa. Kondis.
Så kul!
Ändå, sakna Umebume!

Je suis heureuse

När jag såg att det i gästboken hade skrivit ett par som kom från Montpellier, Frankrike, blev jag ganska besviken att det inte var jag som jobbade den dagen. Men idag fick jag i alla fall en liten revansch. Ett franskt par var några av dagens besökare och med dem fick jag prata franska! Wehoo, så kul! Och dessutom gick det ganska så bra att prata också. Jag saknar att prata franska, det är ju kul. Det kommer allt som oftast nuförtiden upp franska ord och uttryck i huvudet som liksom upprepas om och om igen. Jag brukar ju säga ibland att jag undrar om jag inte har någon sjukdom då jag i princip alltid har en låt på hjärnan. Det är lite så nu med den där franskan..

Fick en virkningsintroduktion här om dagen, och igår lärde jag mig göra mormorsrutor. Det går bra nu och är ett hur bra tidsfördriv som helst. Och kul är att det går fort att göra många.

Ikväll blir det gänghäng. Mycket trevligt!

Och som om det inte vore nog med de trevliga nyheterna så verkar den nya cykelbron vara färdig! Amazing. Så ingen tvekan om att jag kommer ta den vägen över älven nu. Och i framtiden. Amazing. Detta borde Skellefteå Kommun ta lärdom av, när de väl bestämmer sig för att bygga något och bygget drar igång går det det snabbt och blir klart fort som hejsan. Men besluten .... de tar flera årtionden innan de verkligen tas. Det blir ju oftast bra när det blir klart. Kom ihåg det.




nya singeln. bra digg som vanligt.
tänk om.

den fjortonde dagen i augusti

Hej hallå, det är söndag. Det är söndag. Har haft fullt upp verkligen 24/7 den senaste veckan. Dagens jobb är precis inskackat, och nu är jag lite trött. Det är väl så det brukar bli då man slappnar av. Det enda som står kvar på dagens agenda är att träna.

Det är sån där sensommarluft ute. Liksom varmt och kallt på samma gång, jag gillar inte riktigt det. Det framkallar lite åh-snart-är-sommaren-slut-ångest, och det gillar jag inte. Och sjukt kallt om kvällarna blir det numera. Men det är himla vacker ute och härligt att solen skiner, det gillar jag. Än är sommaren inte över!

På tal om åh-snart-är-sommaren-slut-ångest så får jag också det då alla ska åka iväg åt olika håll som det snart är dags för igen. Det tycker jag både har sina för- och nackdelar. Det är jobbigt att alla är på olika håll och att man inte kan ses lika ofta, men det är så kul när man sedan letar sig hemåt igen och återförenas och har massa kul att prata och berätta om.


Navelsträng

Jag gillar att jag fortfarande har reklamer på franska på min fb.


En bra dag idag !

Jag tog en cykeltur. Eller ett cykelpass. Till Medle, över dammen, till Sunnanå och Falkan där jag avslutade med ett dopp. Hem. Duscha. Spraka igång grillen. Gomidda' med grillad lax och frozen cheescake till efterrätt. Kaffe och pladder. Fransk film. HELT OK! Det tar vi ett eller ett par Vänneravsnitt på tycker jag, som avslutning innan det är dags att lägga huvudet på kudden. Dessutom var ju vädret typ kanoon idag, också.

RSS 2.0