Jag får liksom ingen ordning på mitt liv, det kan va så förfärligt det kan va så bra

Först händer inget, sen händer ingenting och sen händer allt.
Hatar att ta beslut av storlek större. Kan det inte bli på det bästa och roligaste sättet för jämnan, så behövar man inte göra jobbiga vaaaal.

Det har typ varit en lång dag hittils detta känns det som. Jag cyklade hit och dit i förmiddags och var in och lämnade papper på AF. Sen var jag lite deppad, bara på allmänt lågmält humör, och då for jag in en sväng på stan och tittade på skor innan jag cyklade hem. När jag kom hem cheerade jag upp mig lite med att sätta igång "Abbey Road" och äta en portion tomtegröt med mycket socker och kanel och en hembakad brödskiva med brunost på till lunch. Då kändes det lite bättre. Sen gick jag och gjorde min nya braiga träning: cykla träningscykel och kolla på Vänner xD haha.

Ikv blir det utgång eller se snygg-Joel Kinnaman på bio;)
I morrn drar jag till östligare breddgrader på jobb
och på söndag styrs kosan mot sydligare breddgrader där det vankas dubbellopp.


Trevlig helg!

Nyförvärv

    


     



Igår gjorde jag denna kjol och hårband.
Rynkad kant. Funkar med ett bälte till om man vill tycker jag.
När jag skulle börja med kjolen var jag helt på det bestämda med att det skulle vara en normalhög kjol för nu har det bara blivit kjolar med hög midja den senaste tiden. Men när det blev på detta viset jag gjorde, med rynkad kant o så, då passar den mycket bättre att ha som hög kjol det såg lite konstigt ut att ha den "som vanligt".

Nu är jag på spåret igen, de är kul o sy!:D
Såg att de skulle ha SY-LAN på E4, det tyckte jag var lite skoj! Tyvärr kan jag inte gå.

Nästa pojekt blir en tunika i det röd-vit-blommiga tyget.


Jag känner mig som ett russin

Jag börjar finna ett andra hem (eller tredje, tycker att Coop också börjar bli lite utav ett andra hem ibland). Jag har precis varit på Edda och simmat! (Ja, du läst rätt, jag har varit på Edda idag igen!) Det börjat ju nästan bli lite lustigt detta. Nu har jag varit där tre gånger på fem dagar. Först for jag och Jennifer dit, sen var jag och Matilda och simtränade och idag var vår grupp från Skidklubben där. Det var för kallt för att träna ute så då fick vi åka och bada som på den gamla goda tiden. Lite träning och lite "plaska runt" haha. Nu har jag nog gjort årets ranson av Eddabesök, iallafall på ett bra tag! 

Jag känner mig väldigt ren. Välduschad och välbadad. Jag känner mig som ett russin. Ett skrynkligt russin. Och trött. Man blir trött av att bada/simma. 

Nu sitter jag och väntar på skjuts hem här på Musikskolan medans mor och far övar med BBB. Det är kul med Mac också. Gillar scrollen på Macmössen. 


God kväll!


MJaa nu blommar det

Jahapp nu ska det börja igen. Jag ska börja sy igen.
Blommigt.
Köpte en stor stuvbit som var röd med pickelismå vita blommor på. Och ett svart tyg med blommor och blad i olika färger på. Det var fina tygköp. Jag hoppas resultaten blir lika fina som tygen. Det svartblommiga ska iaf bli en kjol. Jag tror det rödblommiga kommer förvandlas till en klänning/tunika eller ett othight linne och kanske en tygväska/pås-/kasse.
Vill ha lite varmare. Typ vår o sommar så man kan ha kjol. Och mina nya sandaler. Och sommarkläder. Så dom inte bara hänger i gaberoben.

Typ om en vecka trorja, ska man minsann på Michael Jacksonkonsert. Helt otroligt! Hörde på radion i förrgår att han hade uppstått och skulle ha en konsert i början av mars. Man kunde t o m hämta gratisbiljetter på Bokia i Skell. Jag trodde inte mina öron. Men jag fick i sista sekunden två biljetter. Tur!
Ehh.. allvarligt talat. Skämt åsido. Atorps musikesteter ska ha Michael Jacksonkonert och jag tror det kommer bli konon. Så jag ska gå med Hälena o höra på den nästa vecka. Och jag fick biljetter. Det hade tydlingen varit låång kö innan de öppnade kl. 10 i morse. Jag var där runt tio över .. men jag hann få!! Wiee! Tur det! Och det var kanske fyra efter mig som hann få, så det kanske vara 20 biljetter kvar då jag hämtade. Hade inte varit förvånad om det hade blivit jag som precis skulle missa att få. Då hade jag blivit arg. Arg på mig själv. Men inte den här gången! Jag blev glad.



Fin Bild. 


Nystädat är härligt

Jag har precis städat mitt rum:)
Plockat bort saker och kläder och gjort rent från damm.
Det är alltid härligt med ett nystädat rum!
Sedan började jag rensa i byrån.
Gjorde plats och rensade bort några tröjor. Ett antal V-ringade fägglada t-shirts från högstadiet kasserades äntligen. Nu finns det plats för nya och snygga kläder.

Jag måste lära mig att vara lite mer skoningslös när jag rensar ur saker och kläder och skor och allt vad det nu kan vara. Tänker hela tiden att, jamen det här kanske jag kommer ha användning av nån gång. Dock tar det väldigt länge innan det blir "nån gång" ... Att jag aldrig lär mig!:]

Nu ska jag äta middag, sedan ta mig till junorträffen i kylan och snöstormen! Nu kommer väl den nerifrån södern. I Gulle är de i princip insnöade!:O

Hade!


Som fisken i vattnet

Jag har varit o simmat två gånger på två dagar nu.
Både fredag och lördag. Och jag brukar inte vara ofta o simma annars om man säger så. Men så blev det, och det gör ingenting. Det är härligt att simma.
Det är konstigt egentligen och det händer då och då -
Man gör något som man inte alls gör ofta i vanliga fall och så blir det flera gånger under en kort period.





Men hehe.. att jag är som en fisk i vattnet.. nä det stämmer inte riktigt!


JAAAAAAAAA! Vilket lopp!


Kallt - igen.

Åh har inget roligt att skriva. Därför den eländiga uppdateringen.
Men kul är att
Kalla tog OS-Guld
Ferry tog OS-Guld
Ferrys kommentarer, "tackar! .. hur är vädret i Arvidsjaur?" ^^;)
Anja P tog OS-Brons
Jag o Jennifer var i Piteå på utbildningsmässa
Varit o gymmat på friskvårds
Åkt en bit på Malmstråkspåret på träningen
Kanske blir tävling i morgon, dock verkar vädret sätta stopp för det 
    (...Jag vet inte hur stopp stavas, stavas det med ett eller två P ?!?)
Ska o simma idag
Ska på kalas ikväll
Spotify ju funkar igen
Jag gillar att läsa tidningen på morgonen
Extra kul är det på fredag, lördag, söndag för då kommer också DN
Gilla DN på stan och DN söndag
Det är fredag idag
och då är det fredagseftermiddag
Jag älskar fredagseftermiddagar


Trevlig helg!

Vamos!

Nu är dom i banan!
Längdåkarna.
OS är gång på allvar.

1) C.KALLA
2) A.HAAG
vid 1,3 km.

Och sen ska Marcus Hellner ut o åka.
Heja heja frisk humör..!

----------

Imorgon bli det en tur till grannstaden. Piteåå.
Framtiden ska stakas ut.
Utbildningsmässa.
Tänk om jag skulle komma hem och säga "jag ska bli ... !" det skulle vara roligt.
En plan iaf.
En idé.
Uterstår att se.
Åsså gå lite i affärer.
Det blir iaf en trevlig utflykt.


-----------


Igår gick jag och la mig tio i tio, 21.50
Det hör inte riktigt till vanligheterna det.
Men ändå värt.
Det kändes ovärt att va uppe.
Då är det ju lika bra att gå o lägga sig.
Värt var ordet.

 


Norrlandsguld igen

Norrlandsguld idag igen. Älskar verkligen Norrland när vädret är på detta viset. Skulle bara kunna sätta mig i en snödriva i solen och sitta där. Måste bli att åka till stugis nån dag snart, o grilla och åka skidor på isen. (låter extremt frisluftsigt;). ) Men gött ere. Nästan så att det känns i ansiktet att man varit ute i solen idag:] hihi

Har tävlat på hemmaplan idag. Gick ändå rätt bra!
Men alltså usch vad hemskt med rodel(?)olyckan i OS. Det hade inte ens börjat. Stackare. Jag hoppas ändå att det blir ett bra OS. Ser mest fram emot sprinten, det kommer nog att vara min hödpunkt att se fram emot, både vanliga och sprintstafetten. Emil Jönsson måste bara ta guld. Please;). Han borde vara en av de största favoriterna i mästerskapet. Men man kan aldrig så noga veta innan det hela är klart. Men hoppas kan man, och hoppas gör jag. Jag tror ändå Sverige har många chanser till medalj. Det börjar väl redan ikväll med medaljchanserna, i skidksytte.

Ikv ska jag vara med Malin. Får väl se om vi hittar nåt band e dyl. att lyssna till:P




Helg på riktigt

Hej hej hallå!
Har jobbat och inte alls haft tidatt blogga de senaste dagarna. Men det gör inget, för jag har ändå inte haft något speciellt att berätta. Har verkligen helg på riktigt denna helgen:) Jobbat onsdag-fredag och ska jobba på måndag också, toppen.

Efter att Spotify haft varit spårlöst försvunnet på datorn ett tag har jag nu äntligen kirrat det igen. Så nu sitter jag här och börjar vara hungrig på middag, men mättar tankarna på hunger med att lyssna på musik. Musik är bäst. Jag gillar ju nya musikupptäckter. Har ni något tips på vad man ska lyssna på? Lämna ett litet lyssningstips till mig!:)

Sedan har jag ju i tidigare inlägg nämt att jag har köpt skor. Faktiskt två par har jag köpt. Fast inte samtidigt. Par nr 1 fyndade jag på Kupan. De är i minsta laget men de var så söta så jag var tvungen att köpa dom. De kostade bara 60:- och om jag inte vill härda ut med att de är lite små längre är det ju bara att jag lämnar in de på Kupan igen, 60:- kan jag gott skänka till Röda Korset, det känns inte ovärt.

Par nr 2 är mörkbruna gladiatorsandaler. Kändes väl kanske inte helt rätt att köpa det i januari/februari.. Men jag sökte efter gladiator hela våren och sommaren förra året men hittade inga, eller kanske rättare sagt, det var slut överallt. Men nu då de (redan) hade fått in så bestämnde jag mig för att köpa innan de tar slut igen. Kanske jag blir "tiidig-gladiatorsandaler var so 2009" men skitsamma, jag vill ha det nu iallafall. Så de så. Nu är det bara att vänta in sommaren.

Skopics (nöjd Ethel?;) haha, fast inte så uptpdate med själva skorna kanske..)







Lämpligt. Nu är det alldeles strax middag:)

Paaariiiis












Foto: Elin, Susanna, Anna, Vendela.



Bildbestyr

Kollade i mina fotoböcker jag gjorde i ettan+tvåan på Atorp. Bland annat bilder från vår resa till Paris i tvåan. Kom på att jag verkligen måste rensa i de bilderna och kanske också göra något kul med dem..? Iaf redigera en del av dem. Finns mycket att hitta där.

Det är ju så roligt att photoshopa bilder men då man har så många blir det drygt. Då ska man först välja ut vilka man vill ha kvar och det tar hundra gånger längre tid än själva redigeringen. Jag måste lära mig att rensa ordentligt, jag är för snäll och sparar allt för mycket, tänker att "den här bilden kan jag ju beskära här", och "den här kan jag spara-den kan jag säkert använda till nåt senare." Men nä, inte blir det det där senare speciellt snart inte! Men snart, kanske i morgon ..:] ska jag göra det. Rensa i många mappar och göra lite ordning och reda..

Mkt snack...återstår att se om det blir verkstad...:P


NORRLANDSGULD!

Hej igen!
Helgen kan kort sammanfattas med - jobb!
Fredagkväll, lördag och söndag. Och söndagar är verkligen ett heldagspass också, 12-24. Men det har varit roligt, och söndagar är de roligaste jobbdagarna tycker jag. Saker att göra hela tiden men inte stressigt. Kan också säga (intresseklubben antecknar) att en söndagkväll vid 24-tiden är det inte mycket liv i schtaan. När jag cyklade hem såg jag typ två människor och tre bilar i rullning.. hah. Men ja det säger väl sig självt..en söndag kl 24, då laddar väl folk upp in för kommande vecka för fullt - med att sova!

Och gudarsskymning vad det har varit vackert väder i helgen!! Synd att man jobbade så man inte kunde vara ute och njuta av det hela tiden. Men det känns helt klart roligare att jobba också när solen lyser in genom fönstret, fast på lödag var jag ute på skidtävling så då fick jag njuta av solen rätt mkt ändå och jag är glad att jag fick jobba på redak.! När vädret är som det varit denna helg, det är då man älskar Norrland! Helt enkelt fantastiskt är vad det är. Då vill jag vara ute hela dagarna, åka skidor både slättförs och utförs, gräva en "solgrop" och sitta och steka i och grilla korv och dricka varm choklad. Nu börjar snart den tiden, det är ju faktiskt en underbar tid. Norrlandsguld.

  

      

Krämigt

Vinter. Narigt.
Torra händer. Torra läppar. Torrt ansikte. Torr hårbotten. Torra ben.
Brukar alltid bli jättetorr om händerna på vintern. Men det utökar. Upptäckte att t o m att det syns att smalbenen också är torra. Trycker man ihop lite skinn, ser det ohyggligt skrynkligt ut. Inte helt nice. 

Krämer behövs.
Handkräm.
Hudkräm.
Ansiktskräm.
Lypsyl.
Nagelbandskräm.
Fotkräm.


Egentligen. Man skulle behöva dyka ner i ett badkar med kräm.
Och egentligen2. Det skulle finnas nån universialkräm som passar till allt. För vaddå, så många olika lotioner det finns, så stor skillnad kan det väl inte vara?


Hur ska man ha råd att bo hemifrån?

När:

3 liter mjölk
1 pkt bregott
1 ost

blir 103.50:-

?


Plugghäst

Fast inte riktigt. Snart kanske.

Ska gå på Campusdagen på torsdag och lyssna på info om olika program/linger/utbildningar, höskolor/universitet/folkhögskolor...you name it. Jag hoppas att jag hittar något som jag verkligen känner att jag vill söka till för hösten. Så nu har jag kollat upp programmet och vad som var vart och vilka hålltider man ska komma ihåg.

Sen har jag kollat upp programmet inför utbildningsmässan i Piteå och Umeå (samma mässa, olika dagar och platser). Där kanske man också kan hitta nåt. Tror nog jag kommer åka till Piteå. Var där ifjol med skolan och det var ändå värt. Fast då ville jag ju inte börja på högskola/universitet till hösten så jag överblickafe väl mest, denna gång ska jag göra't seriöst. Samma sak med Campusdagen. Nån som vill följa till utbildningsmässan/också ska dit?:)

Som om inte det var nog, har jag också anmält mig till högskoleprovet som man skriver 10 april. Så nu är det bara att jag börjar förbereda mig för det också. Mitt mål är förståss att förbättra mig sedan förra gången. Ska förbereda mig bättre och mer.

Har fått några jobbdagar på redaktionen också, sammanlagt sju. Det blir roligt att jobba lite. Så nu blir det lite fart på flickan. Och lite klirr på kontot.


Hade gött!


RSS 2.0