Weekend

Festivalerna och stadsfesterna avlöser varandra. Nu är det Piteås tur. Piteå Dansar Och Ler, med Winnerbäck, Kent, Salem Al Fakir, Oscar Linnros och Movitz m fl. Ganska bra utbud ändå. Men jag är verkligen i valet och kvalet, än, om jag ska åka dit eller inte. Känner inte hundra procent pepp. Det kan också bli en hel chillarhelg i Avan, med bad, träning, mat och läsning i hängstolen. Vi får se, vi får se, helt enkelt.


 

 



  


Väntan på Mando Diao
Sommar med Håkan Hellström
Svettig av dans till Timbuktu

Ja, som sagt... Skellefteå: lär av Piteå när det gäller stadsfest.


Trästock

Är äntligen igång.
Melissa Horn. Hästpojken. Stolen Deer. Lite P3 Sommarsession och lite Mossbröderna och lite andra scener. Torsdag.
Räsercykling. Trevligt med middag hos Frida. Moneybrother. Lite träffa Moneybrother. Chicagojazzen. Fredag.

Varför sitter jag egentligen vid datorn fortfarande. Jag har inte tid med det. Måste massa annat. Men jag har nästan längtat efter att blogga (!?).

Lite fram och till baka till Nordanå idag. Skulle jag gissa. Mycket bra att se. Kaffebar och gräddlangos. Mycket att se fram emot idag. Lördag.

Ååh asså jag älskar ändå Trästockfestivalen.


Slå upp ordet hunk i ett lexikon (ialla fall Elins lexikon) och ni finner en bild på den mannen:



Norranscenen 23 juli. Svårtoppat. Så grym. Puss.


Håll utkik

Om det är någon som känner någon som har en lägenhet i Umeå som inte ska vara där under hösten så tipsa gärna mig:)

Det här är något nytt för mig - leta bostad.
Det är mycket att ta ställning till och man måste hela tiden vara på tå.
Lite jobb är det, men man ska ju lära sig.

Skulle helst vilja ha en lite större etta, det vore drömmen. Kikar både på lägenheter och studentrum. Det är klart, studentrum är ju enkelt och billigt, men jag vill ju ha ett eget kök. Och bestämma hur mitt "hem" ska se ut.

På torsdag startar Trästock. Det blir trevligt det! Och en bra inledande dag är det! - P3 Sommarsession, Hästpojken och Stolen Deer, bland annat!


         


Lätta upp modet

Har du en tråkig dag? Kanske är vädret grått och trist och du längtar efter sol? ...
Ta en titt på detta, få ett gott skratt och du känner dig genast lite gladare.










Vi har iallafall otur med vädret

Om jag sist var överlycklig över vädret är jag nu förbannad på detsamma. Man kan ju inte lita på någon väderprognos nuförtiden!!
Jag och Malin var i Falkan i måndags och det var i alla fall jättehärligt!
Sedan hade jag och Frida tänkt sola hos henne i Tjärn igår men det gick ju inte då det blev regn och mulet och solen inte kom fram förän på eftermiddagen. Men ett bra alternativ blev det med fika och en tur på stan för att se vad reorna erbjöd. Såg några fina klänningar, dock blev det inget köp.
Idag hade jag då sett fram emot att bre ut en filt på gräsmattan och läsa och sola. Men näe, det verkar inte bli mycket av det heller. Jag är dock liiite hoppfull att det ska spricka upp. Dock är det lite mörkt och några droppar har just fallit.

Efter att dragit ut på det i nästan två dagar har jag kollat antagningsbeskedet för höstterminens högskolestudier och jag blev antagen till franska i Umeå. Jag tror att det känns bra. Kanske inte det som låg högst upp på önskelistan, men det blir nog säkert bra. You have to make it work:)

Men då vädret är så här får man väl sitta inne och läsa istället, fast det är inte alls lika kul. Men, jag kan ju lägga mig på soffan på framsidan och ta en filt över mig istället, för temperaturen är iaf helt okej.

Jag kom igår fram till att det är inte är speciellt bra att jobba kväll på tisdagar. Jag missar träningen, Morden i Midsomer och So you think you can dance!

Snart blir det busig lunch från Grill'n. Skråvmål.

                     

Badväder

Nu kommer sommaren igen! Det verkar som att den här veckan kommer att bjuda på sommarväder flera gånger om. Härligt, härligt! Bra att jag jobbar kväll så jag kan njuta av bra väder på dagarna. Stekish i solish med bokish, och bättra på brännan och jämna ut brännan, har fina (..) shortsstreck. Börjar komma in i rinkebysvenskan, läser Ett öga rött nu.

Nehäpp det här duger inte.
Mot badet (eller solen..kanske inte så toppen att bada med förkyldning men..).



        



Nu visar det sig...

Lider nu av sviterna efter tältningen, har fått storsnuvan som en kollega uttryckte det. En megaförkyldning. Det droppar ur kranen, bokstavligt talat. Inte supernajs inte. Men i morgon ska jag nog åka till stugan och vila, mest genom att ligga i hängmattan och läsa.
Stadsfesten äger rum i vår stad nu(?) och till helgen. Mangen tagg för det, fast inte för mig. Jag ska nog inte gå. Jag taggar till Trästock istället. Om jag ska gå på spektaklet i helgen blir det på lördag för då är det The Ark och Oscar Linnros, men det känns inte så värt att peja när jag ska jobba dagen efter och såg The Ark i fredags. Då kan jag hänga utanför och höra O. Linnros ist haha. Dock är det staketvakt på fredag kväll som gäller...måttligt roligt. Men man måste ju ställa upp för klubben.

Njää jag säg då det - längta till Trästock. Då ska jag dansa och digga och äta langos med sylt och grädde om det finns. Och!- dricka kaffe i kaffebaren som jag ber till gud ska finnas i år med!


          




^ En nyvunnen kärlek-Andreas Grega. Han var helt galen, mest i/över publiken än på scenen.
Nu är spellistan uppdaterad ordentligt. Mkt bra finns där.

Peace & Löööv

Halleåå! Back i Skell.
Det känns lite tråkigt faktiskt, tråkigt att Peace & Love och Borlänge är slut. Vi har i alla fall haft jätteroligt.
Bra väder, mycket folk och bra musik. Ganska bra kombination helt enkelt!
I lördags var det helt sjukt varmt. Det går liksom knappt att beskriva i ord hur varmt, men man visste liksom inte varmt man skulle ta vägen. Vi sprang mellan vattenstationerna och jag ville mest vara i skuggan. Shorts och T-shirt klockan två på natten var inga prablem, snarare ett måste.

Mando var bra.
Andreas Grega var galen.
Kent var proffsiga.
Robyn var dansig.
Jay Z var stämning.
Vampire Weekend var söta.
Lily Allen var bra.

Tjaa....jag kan göra listan längre!
Men vad som var bäst går liksom inte att säga. Alla var bra.

Efter en lång resdag igår fick man äntligen duscha och sova i en riktig säng. Jag säger som Frida sa: Jag har aldrig åkt i ett sådant tyst tåg. Tåget mellan Borlänge och Stockholm kl. 9.00 var packat med trötta, solbrända och ganska nöjda ungdomar!

Happ nu är det tillbaka till verkligheten och jobbet i afton.

Men Peace & Love, vi ses igen nån gång!

RSS 2.0