Hisingen

Well helluuuu! Har varit ledig idag. Typ lugnet före stormen. Nu börjar 41-42h/v-arbetsveckorna och snart också jullruschen. Men gläder meg fakitsk. Skikkeli. Och helt otroligt, det är typ jul om en månad. Jag bokade min biljett hem för julledigheten idag, så 22 december landar jag i WB (måste dock ta älsklings Norrlandskustenbussen på världens tråkigaste 13 mil på asfalt sista biten, plus bli halverst ruinerad på köpet, men det är det förstås värt ändå). Men det ska bli riktigt roligt. Och, om ni redan börjat ana att det blir mkt hemmaRjorda klappar i år, familjen, så kan ni vara så säkra på det nu hihi. 
 
WiFi in my <3. Hare numera tillgängligt jämt. Ska catcha up lite serier. Och äta B&J-glass. Det får jag idag. Som den tjej I am.. 
 

Mando-mys

 

Det har varit mycket Mando den senaste tiden. De har verkligen blivit uppmärksammande för sin nya Fröding-tolkar-skiva. För sådär 1½ vecka sedan läste jag på lunchrasten att de senare på dagen skulle signera skivor (den, Fröding-tolkar-skivan; Infruset) på en skivbutik i Göteborg. Varför inte, tänkte jag, och drog spontant dit då jag slutat. Fick möta grabbarna och få deras kråkor i skivetuiet. Kos. Har lyssnat på skivan en del och måste ändå säga att den är bättre än jag hade väntat mig. Och Björn D’s röst är ju bara att dö för!! Sedan häromdagen såg jag att de lanserat en Mando Diao/Infruset-glögg. Jag vet i alla fall vad jag ska dricka i jul.


Novemberrusch

Hej gänget. Jag lever. Det har som varit fullt upp den senaste tiden. Oslo-tur, börjat på jobbet, besöka av mor och far och besök av Malin som mellanlandade här på sin väg norr. Fika och jazz och gomiddag och shopping och prat och skratt. Och sedan ännu mera jobb och vardagslyx med en tåg-tur till Kungsbacka och gomiddag där.
 
Det regnar varje dag. Det ser så lovande ut på morgonen, att dagen skall bjuda på fint och klart höstväder. Men sover Dolly Parton på rygg? Lika säkert faller dropparna från den grå Göteborgshimmelen då eftermiddagen faller på.
 
Några lugna dagar väntar, samt långhelg som verkar bli suverän. Sedan en fulladdad arbetsvecka och alldeles snart är det dags att återigen packa ner sitt pick och pack i den orangea stora resväskan och den blå stora bagen. Det blir hoppande hit och dit och ni anar inte hur mycket jag verkligen längtar efter en alldeles egen finfin lägenhet. Jag har sagt det förut, säger det igen.
 
Och tiden, den går som bekant fort. Snart är det december och adventstid och jullrusch. Hips vips sitter man i Kåge och käkar knäck och har matkoma efter julbordet.
 
Men jag mår bra och är glad att jobba. Däremot blir man ganska slut efter långa dagar och det är endast tid för att laga middag och ta igen sig på soffan då man kommer hem. Men kul är det. Jag är inne i den (numera klassiska?) dåliga-träningsperioden-på-hösten vilket jag inte alls gillar. Det knakar och knäcker en del i rygg och nacke på grund av det. Längtar att träna på riktigt. Motivationen för att sticka ut och springa är det väl så att säga sisådär med. Promenader och frisk luft, gärna! Men jag vill gå till ett center och träna! Träningsklasser och sånt, till och med att jag – Elin Maria Johansson – VILL gå på gym och träna i maskiner. Inget jag kan skylla ifrån mig på, det hänger bara på mig själv. Vill man så kan man. Och jag vill ju, väldigt mycket gärna, så det är bara att göra det. Tänk Elixia-formen, dit ska vi tillbaka.
 
Och grattis på fars dag bästa pappa!

I don't care about the church - I care about the do

Efter att man ätit godarns mat och varit på jazzklubb och kutat i spöhagelregn och åkt trikk med fiskfjällsdjävular blir man nalta övertrött men sjukt taggad på livet och dansar loss i vardagsrummet.

Imorgon taggar vi shoppingdag jävlart satan.


Jag längtar efter en egen egen riktig lägenhet att baka och köksdansa i.


RSS 2.0