Microsoft Office Word 2007

Det var inte igår jag öppnade ett word-dokument.
Men nu har jag gjort det iaf.
Sitter och skriver på ett reportage. Sommarbadmintonskola. Ibland går det bra, ibland fastnar man.
Word 2007 lite komplicerat ibland tycker jag. Man får för guds skull inte glömma att spara det som word 2003 dokumet om man ska kunna öppna det på de flesta andra datorer eftersom maoriteten har den versionen. Inte kul att glömma det när man tillexempel ska lämna in en fet projektrapport och ska skriva ut den på skolan, men det är bara en massa konsiga tecken.. Då blir man lite deppad.
Tänkte ju lyssna på Michel Jackson, varför har jag inte dragit igång musiken än.. haha
På tal om Michael Jackson.. En klok man: "If you want to make the world a better place, take a look at yourself and then make a change" . Så sant, så sant.

Nu med lugg, som när man var liten ..

...


tjaa.. Det ser inte ut att skilja drygt 1½ decennie i ålder men...


Star Spangled Banner

Friidrotts-VM.
Usain Bolt.
Jamaica.
Höjdhopp.
Längdhopp.
Musse.
400 m häck.
Ryssland.
Prisutdelning.
Nationalsång.
USA.
Nationalsång.
Jag har hört USAs nationalsång ett X-antal gånger den senaste tiden.
O say can you see.....





Åsså lite wild and crazy. Med Jimi Hendrix.


Kan jag bara få gråta?!



Snälla?!


Allvar

Skolstartstider nu.. Men nej inte behöver man gå dit. Nu börjar väl allvaret eller? Är vällt fullt med såna tankar i de-i-vår-ålders bloggar.. Ja, nu börjar det.


..och Usain Bolt fortsätter slå världsrekord.





Vi ses!
FFR .


Spotify

Tjiho nu finns Spotify även här, och det är skooj!

I'm in the band

Jag är sämst på att hitta skor för vintern. Tidigare har jag letat i månader och år innan jag hittat några bra. I vintras hittade jag så äntligen ett par som jag gillade. Idag inhandlade jag ett par till kommande vinter, så nu behöver jag inte gå och fundera och leta och leta i månader för att hitta ett par okej vinterpjucks igen. Jag hade tänkt köpa dessa i våras då de var i "vårmoddell" (tygskor), men då fanns de inte i min storlek. Men de jag nu har köpt, kallar de "höst/vintermodellen" då, är fodrade och mjuka och varma. Än så länge är det väl kanske inte säsong att använda dem..meen man kan väl ha dem ändå, de säljer dom ju;) men om jag ids kan jag ju vänta lite med att använda dem, så har jag något kul att se fram emot hihi. Svarta med 'kilklack' var de iaf.

Såg det trevliga och inte-alls-uppstressande-tv-programmet Rachel Ray i morse. De hade gjort ett reportage om en obducent som hade sin egen tv-show. Dr G tror jag hon hette... Hur som helst i det där reportaget visade de ju att hon använde sig ungefär av samma redskap hemma i köket som på jobbet i bårhuset. Yum! Det var knivar, slevar, stekspadar osv. Men sleven på jobbet var mjuk så man skulle kunna komma emellan lungona och hjärtat osv.. Stekspaden var en likadan som man kunde köpa i en vanlig affär. Iiih obducent är inte ett av mina drömyrken! Är glad att det finns andra som kan tänka sig jobba med sådant.
Lämpligt att vi åt kroppkakor till lunch på nåt sätt.. Finns det ett engelskt ord för kroppkakor..Bodybiscuits.. njaa.. tror inte det va.
För att fortsätta på yummiga maträtter (nog för att jag gillar blodpudding, men kroppkakor är inte någon favorit) ......
....... läste i tidningen här om dagen att man kunde göra sitt eget hundgodis genom att skära blodpudding i små bitar och torka i ugnen. Ganska smart ädnå faktiskt. Synd bara att man inte har en hund, däremot känner jag två som är tokiga i blodpudding (ni vet vilka ni är^^) och en av dem höll på att ta fel och provsmaka hundhgodis då den trodde att det var provsmakning för människor i en affär en gång!
En passande bild till detta inlägg utesluter vi. Det kan bli vad som heslt. Uäh!


Hadegött!

Inte riktigt slut..

Har nu jobbat sista veckan som semestervikarie, fast inte riktigt än är det över - kommer hoppa in några dagar till veckan, vilket bara är bra egentligen. Fick också tillbaka på skatten också i veckan, vilket faktiskt var en goder summa!

I torsdags cachades det in lite vuxenpoäng..Då var jag på styrelsemöte på Skidklubben, och det var fakstikt nästan roligt till och med! Fast jag kammade dock inte in alla poäng som var möjliga till vuxenpoängdskontot då jag åkte moppe dit..ha-ha..

Nu när jag har några dagar ledigt ska jag nog göra ett ryck och rensa/kolla/leta/photoshoppa lite bilder från studenten+sommaren som jag ska skriva ut. Tänkte ju som he in i ett album och kanske sätta upp några på väggen. Men dock har jag en liten fundering, och om det är någon som vet svaret, tell me! :) - Jag kan inte hitta verktyget kurvor i Photoshop Elements, det ligger inte i justeringslagret, var kan man hitta det? Det är det verktyget jag använder allra mest i PS och jag kan inte hitta det! Visst finns det i PS Elements?? Nivåer finns...

För övrigt..... Jag har kommit fram till att jag har gjort runt tolv motorsportsjobb under sommaren. I början av juli hade jag aldrig varit på Klutmarks Motorstadion förut, på en månad har jag varit där typ sex-sju gånger. Jag har lärt mig ett antal nya sporter i sommar, det är ju bra ändå.. ;)


preeeetty nervös... iiih



foto:RoineS.
Elin åker dragacing Juli09...

Nauseous... - vätskebrist...?

Nu har jag provat en sak som jag aldrig gjort förut. Har länge villat smaka det och igår när jag var och handlade slog jag till - jag köpte Oreos. De ser inte så himla goda ut på förpackningen och jag trodde inte de skulle vara så svarta i verkligheten. Men jo, de var både goda och väldigt mörka i färgen. Smakade väl ungefär som Ballerina-kex, men de överträffade typ ändå mina förväntningar. Har dock inte provat med jordnätssmör till än, som de gör i Förälldrafällan. Tänker alltid på den filmen då ordet "oreos". I love oreo's, at home I eat them with..peanutbutter.

              

Har insett att det är värsta mycket rea nuförtiden, det var sjukt längesedan jag gick på stan. Men jag är inte sugen att göra det när det är så bra väder ute, då vill jag inte springa runt i affärer. Men hur som helst så bestämde jag mig för att gå en snabb repa i några affärer på lunchen idag. Jag hittade ett par härligt shorts på JC, svarta, höga, för inte ens 75 spänn. Det var värt.

Igår var jag ute och orienterade igen. Blev ute ungefär 1.45 h. Det var varmt. Men rätt skönt ändå, jag gillar orientering haha. Man blir alltid så glad när man hittar kontrollerna. Det är ju fasen som ett beroende, orientering. När man hittar en kontroll blir man glad och vill forsätta och hitta en till. Haha hur det låter.. Tänk det AA-mötet... "Hej jag heter Elin, jag är oreinteroholist". Äh, så långt har de inte gått, och ska inte gå. Jag är ju bara motionär/amatör.

Tog ett kvällsdopp igår kväll också. I samma veva som vi hämtade mamma på flygplatsen och inväntade att planet skulle komma passade jag på att bada. Blåsigt i luften, men riktigt bra temperatur i vattnet faktiskt. Så simmade några längder, blev som ett litet träningspass igen. Armarna fick sin del. Hade tänkt cykla till Sussi också för att hämt min väska, men orkade inte riktigt det efter allt motionernde så då fick det bli bil. Tror nästan jag har nån typ av vätskebrist. Har inte druckit överdrivet mycket vatten i värmen om man säger så, och igår hade jag inget vatten med mig när jag sprang.. Hoppas det går över snart iaf, inget roligt är det att gå och lite småilla.. (så då vet ni.. intresseklubben antecknar..:p)

Vem åker i SYTYCD då..? hmm... svårt, jag tror det blir Melissa på tjejsidan, men av killarna... ?? Återstår att se... Plus att det är ju landskamp idag. Heja Kimpa! Synd att Rasmus Elm är skadad.

Godkväll!


Sommarvärme - me like

Älskar soligt och varmt! Blev lite badning och lite mer solning under veckan och det ska bli mer denna vecka. Vädret har ju börjat lovande idag ialla fall så det hoppas jag fortsätter. Kanske blir en heldag på stranden imorgon då jag är ledig, det hoppas jag på.

Nu har jag spelat tennis som jag pratade om. Jag och Malin var uppe vid skogs och slog några bollar i veckan. Som sagt, det är kul men jag kan inte. Skulle behöva lite träning med tekniken.. Det ska låta typ "pbah" men för mig är det mer "båing" och bollen flyger ganska mycket uppåt! Föresten grattis till Malin som blir 18 idag!

I lördags hade vi en liten gathering för Ethel som flyttar snart. Blev en trevlig kväll med hela gänget samlat. Först var det tårta och snack och fotorgrafering mm hos Sussi, sedan begav vi oss till Balzac för dans osv. Kan inte riktigt fatta att folk börjar lämna stan nu.. Det är väl nu allvaret börjar?! Ha det så bra och lycka till Ette!!! :D


Elin da Vinci...

...Eller nåt. Jag har ialla fall fått ett il av att måla. Kanske blev lite inspirerad av "The Notebook" som vi såg hos Ette o Simon i lördags. Så jag har målat flera "tavlor". Bara svart-vita, mest med blommor och krummelurer. Ett sätt att göra billiga tavlor att hänga på väggarna, och svart-vitt passar ju till allt. Kanske utvecklar mig senare och gör lite färggladare:) Några av dem blev ändå helt okej, så jag kanske använder dem på väggarna, får se..


Di-li-dli-li-di do-dli-do-dli-do

Nu har min sista kvällsjobbarvecka börjat. 17-00.30. Varm choklad och kaffepimplande efter 23, o ja. Så det är inte ens två veckor kvar innan det är slut. Sedan ska väl ångesten komma. Jag ska göra ett CV typ nu och söka jobb. Man måste göra en reäl ansträngning här alltså om man inte redan har några planer för hösten och inte vill förvandlas till en soffpotatis som inte gör annat än att ligga i soffan och titta på tv hela dagarna. Det ska jag göra allt för att undvika, det är min mardröm.

Svennebanan svennebanan svennebanan svennebanan
svennebanan svennebanan svennebanaan

Mkt dålig kvalitté på denna bild.. Men jag tyckte ändå den var cool också:)
Såg ju lite annat i Piteå också. Vi sprang mest melan scenerna. Florence Valentin, lite Lena&Orup och Promoe där det var sjukt bra stämmning, alla diggade - från de som stod längst fram till de längst bak. Ett plus var ju också att Timbuk gästade. Promoe gästade också på Timbuks konsert, smart av dem;)

Idag vill jag åka till Sjöbo. Badabadabada o Solasolasola.

Man kan inte lite på smhi's väderutsikter. Det är ofta de inte stämmer tycker jag. Man blir alltid gladare då man tittar på yr.no's väder.

RSS 2.0