Hej påsk

GLAD PÅSK! Helt plötsligt var det påsk. Den kom som smygande, eller hur möjligt det nu är då jag varit omgiven av påskpyssel på jobbet sedan februari men på något sätt så har den kännts väldigt avlägsen ändå. Nåja, jag plockade in lite påskris och gjorde ägg-dekorationer som jag pyntade med och igår på påsk-afton så serverades lamm och godis hos Tuva och Timmy, så lite påskfirande har det allt blivit! Trevligt och gott. 
 
I veckan har jag dessutom haft storfrämmat' från Oslot då Ida var på besök. Väldigt roligt var det! Vi babblade och lagade god mat (+ Idas guacamole!) och drack rödvin o strosade lite på byen o såntdära. 
 
Imorgon jobb, tisdag jobb och direkt efteråt bär det av mot Landvetter och sluligen landar vi i Skellefteååååååå! Jag längtar så. Jag hoppas för hela mitt hjärta bara att en förkylning går tillbaka asafp. Idag vaknade jag nämligen med lite förkylningskänslor och ont i halsen så det har verkligen varit en stillsam söndag detta hära, vill inte utmana ödet, jag SKA åka skidor till veckan. 
 
Fick så fina påske-tulpaner!
 
Ida och monsterkakan.
 
Påsk-middag på Klippan. 
 
Tyckte ändå jag prickade påsktemat rätt bra med min out-fit. Påskkäring möter kyckling möter Pippi Långstrump. Ish. Gillar mina nya orangea strumpbyxor. 

This time last year..

Följande var exakt för ett år sedan ... just sayin..
 
 
 
 
Vart är våren??

Update på söndagen

Fast jag har varit ute och prommat i det fina vädret också. Solen sken så vackert. Solbrillerna på. Vårkänsla då solen värmer men det är fortfarande schwajnigt kallt.

Nu stick-, glass och temys till Johan Falk på tv. En riktigt bra söndag har det varit, och en riktigt bra helg! Imorgon start på en ny (påsk)vecka som har goda prognoser för att bli en riktigt bra en.

Avslutningsvis; Grattis på födelsedagen till lillebror!


SÖNDAG

Typ första gången i mitt liv som jag känner att jag utan att få dåligt samvete kan och får och vill ligga kvar i sängen och kolla på serier skidvärldscup trots att det är fint väder ute. And I don't care, i like it!


Surt sa räven

Snacka om en berg-och-dal-bane-dag. Började i morse med personalmöte och frukostfika. Gick finfint. Var i övrigt ledig så åkte hemåt igen och lekte lite i InDesign, har en testversion i 30 dar. Det var ett tag sedan jag jobbade i InDesign men det kändes ändå bekant och det är ju så himla roligt! Riktigt peppad blev jag. Så det var med ett gott humör jag satte mig på vagnen mot stan igen på eftermiddagen. Men ett åskmoln flög snabbt in över mig. Satt försjunken i Instagram då de plötsligt dök upp - vitmössorna. Biljettkontroll. Mitt kort gick ut för knappt två dagar sedan så blev haffad och åkte på en bot. Så. Jävulst. Onödigt. !!!!!!!!! Jag hade inte ens något att säga emot. Bara att bita i det sura, väldigt sura, äpplet. Man blir ju bara så förbannad, på sig själv i guess! Onödigt, onödigt, onödigt. Skyndar mig att betala den så har jag glömt det. Jag sa så sent som i förmiddags att jag ser fram emot löning. Ironiskt. Kan lätt påstå att jag ser ännu mer fram emot det nu. Så, nu släpper vi det.
 
Imorgon hoppas jag och tror det kommer bli en mycket bättre dag. Jobbelijobb och sedan after work med mat och vm-kval-fotboll med trevliga kollegor. 
 
GOD NATT FOLKENS.
 

Lycke Lin

YES!, Klart och betalt; SKELLEFTEÅ - SES SNART! Och äntligen, äntligen, äntligen får jag lite av min älskade vårvinter, alldeles för längesedan sist. 
 
 
 
 

When bad things leads to good

Villken träningsdag det blev idag då.. Jag hade bokat in mig på ett spinningpass i förmiddags, kom dit och skulle hämta ut biljetten, vilket inte gick. Förmodlingen var jag cirka tre sekunder för sen till uthämtningen. Men det fanns platser kvar så jag kunde ta en biljett ialla fall. Gick till omklädningsrummet för att byta om. Jävlar, inser att jag inte har någon tisha. Vad gör man då? Att träna endast iförd träningstopp i en trång spinningsal är väl inte något jag känner mig så taggad på. Inte heller hade jag en lämplig tröja på mig att lösa situationen med. Träningsklänning, nä jag tror inte det va. Så det vara inget annat än att åka hem igen. Nåsåjäävulstirriterandedå. Riktade in mig på att ta chansen till nästa spinningpass lite senare på dagen istället. 
 
Då det var dags för andra chansen till spinning och jag ännu en gång denna dag kliver in på Sportlife, sorry - Nordic Wellness, ser jag att passet är struket. Jahapp? Vad göra då då? Det är inte meningen att jag ska träna spinnig, en annan gång då jag skulle göra det blev det också biljettkrångel. Snabba, spontana beslut fick jag ta och anmälde mig istället på första bästa pass i ordningen - MRL (mage rumpa lår). Ett nytt pass för mig. Och det gick bra det med, det var roligt! Som en blandning mellan step och core. Dessutom tränade man bl a med gummisnodd runt benen/fötterna och det kom verkligen som en överraskning att det kunde vara så jobbigt! Så det blev ändå ett bra slut på flängadet denna gång. Det är ju bra ialla fall att jag får en anledning att testa på nya pass när det skiter sig med det jag hade tänkt från början. Nu har jag många roliga pass som jag kan gå på ju! 
 
Det är skönt att vara igång och träna ordentligt. Det är roligt när man märker resultat också, jag märker att jag blivit starkare och musklerna byggs upp. Nu ska jag bara komma mig ut i friska luften lite oftare också, det kan jag bättra mig med. Mera härliga promenader, korta som långa, ute i det friska. 
 
 
En svag suck av lättnad kan jag också dra då jag äntligen införskaffat en ny extern hårddisk och koperiat över typ alla bilder. *peppar peppar ta i trä!!*
 

Nämen god natt då

22.30. Kan man gå och lägga sig halv elva en fredagkväll? Ja nu gör jag då det. Har varit uppe sedan sju imorse så nu börjar jag vara lite trött och dagen har varit lite långtråkig, torsdagen desto trevligare. Lite skrivande och tränande och tvättande har jag gjort idag, inte jättekul men nödvändigt. Dock blev jag nöjd över mitt träningspass - 1 timme crosstrainer. Crosstrainer och löpband är för mig nog så stor del psykisk träning. Jag utmanar mig själv i att palla en halvtimme - förtiofem minuter - femtio minuter - en timme ... De första tio minutrarna är värst, på själva den fysiska fronten, sedan kommer man in i lunket och kan förhoppningsvis få den känslan att man skulle kunna hålla på länge länge. Men så var det det där med huvudet, den stora utmaningen, palla psykiskt. Det sitter i huvudet, in med viljan och utmana tjurskalligheten. 
 
Det fortsätter att vara lurigt väder. Det är jättevackert och solen skiner på blå himmel, temepraturmässigt - not so much vackert. Svinkallt. Solskenet får mig, på tal om träning, att bli lite sugen på att springa utomhus. Så kom igen, lite varmare får det gärna bli tack. 
 
En trevlig nyhet sprang jag på i afton; nästa lördag spelar Johnossi live och signerar nya skivan på Bengans. Tjoho. Då ska jag gladeligen bidra till skivhandeln. 
 
Nämen jag ska ta ett avsnitt eller två av That 70's innan jag somnar in i mina nya rosenlakan. Då är jag fullt redo att kränga påskpyssel imorgon igen. 

Cheeses !

Ohshitasså, den här veckan kommer nog gå till historien som en av de snabbaste, jag skulle inte bli förvånad. Imorgon är det ju redan torsdag. ?! . Stickkväll och hockeykväll har veckan, förutom jobb och lite träning, bjudit på so far. Plus tulpaner! Och sen då? - var ju för fanken i Stockholm. Familjemys i Ståkkis blev det ju den gågna helgen. Jag och mor var på musikal på Göta Lejon; Jesus Christ Superstar som var min första musikal och som var väldigt bra. Grymma sångröster här och grymma sångröster där, och bra musik. Kul kul! Lite hälsapåande i Sjöstan, shoppande, hotellfrulle, strosande och go-fin-middag på Prinsen med en marrängtårta att minnas. Kallblåsigt nanting och finfint solsken bjöds det på vädermässigt. Summasummarum en väldans trevlig helg. 
 

Det tar sig, sa mordbrännaren

Nuså, börjar det arta sig! De senaste dagarna har jag rännt fram och tillbaka till IKEA för att få ihop mitt rum på nya stället. Idag har jag skruvat skrivbord och ställt i ordning. Kan meddela att det gick smärtfritt att bygga ihop både hylla och bord, inte en svordom behövde jag ta till heller. Nu fattas bara ett överkast och gardiner, och blommor i fönstret så är jag i hamn. En matta också ja. Kommer efter helgen, fraktat från nord. Nämen så det blir nog bra detta här. Det känns faktiskt väldigt najs att ha liksom en "arbetsplats" (dvs ett bord att ha datorn på). Pysslande och bildredigerande och skrivande och pluggförberedelser känns mycket roligare att göra då. 
 
På fredag morgon sätter jag mig på tåget mot Stockholm. Jag glädjer mig så sjuuukt mycket till detta!!! Där möter jag upp päronen för en helg där. Jag och mor ska gå på musikal, Jesus Christ Superstar med Ola Salo himself. Det ska bli skitkul. Jag längtar till och med massa till tågresan! Då fattar ni peppen.
 
 
 
Snart tid att hoppa på vagnen mot träning. På sistone har jag testat på en del nya grejer, som Bodycombat tillexempel. Det var faktiskt riktigt roligt! Det hela gjorde det väldigt peppande när ledaren satte rörelserna i ett sammanhang, när man skulle använda dom, "ta i nacken på motståndaren och knäa".. 
 
Fastnade lite i bilder från sommaren.. Trästock och Fäboferre oså. Åh, fantastiskt. 
 

RSS 2.0