Den eviga väntan

...på att få boarda planet. 

Det verkar gå vägen. Nu är det bara femton minuter kvar innan vi ska lyfta mot Arlanda varpå jag sedan ska byta gate och fortsätta resan till Falmark och Skellefteå. Jag har varit på helspänn hela helgen och nervös för att det ska bli storm och inställda avgångar. Men skylten i gaten är grön och nu kan väl inget gå fel!? Inte vädermässigt iallafall. Det skulle vara något tekniskt då. Jag känner mig som en riktig Skellefteåbo, skeptisk in i det sista. Mycket kan hända på en kvart. När vi är i luften över Sundsvallstrakten kan jag nog känna mig lugn och att denna resa kommer gå vägen och jag kommer landa på Falmark och bli upphämtad av en/flera familjemedlemmar. Jag längtar! Det var ju faktiskt i augusti sist jag var upp och då bara en kortis så jag är så glad över att jag faktisk får vara hemma i två veckor! Åh vad kul det ska bli! Julen på jobbet har har gått finfint och varit mest en roligt att gå till jobbet hela tiden denna tid! 

Nä, nu boardar jag! 
GOD JUL!!!

En vecka före

 
Dan före dan före dan före dan före dan före dan före dopparedan. Det är de idag. En vecka alltså. Kvar till julafton. 
Med glögg, paketinslagning, julmusik och julfilm hoppas jag att den härliga julstämningen ska komma att infinna sig de närmaste dagarna. Kanske packning kan hjälpa till också, för inför söndagens arbetspass måste den vara klar att fraktas med till flygplatsen. Laddad med julklänningar och skidkläder och diverse klappar får det nog bli den största väskan om allt ska få plats. Sista rycket nu alltså! Musikhjälpen, Lucia och julfest har avverkats och idag har jag haft min sista lediga dag vilken jag har utnyttjat bra tycker jag. Fräschat till mitt hår hos frissan, inhandlat de sista klapparna (jag klarade det!), gjort matlådor och simmat. Så nu återstår bara att köra ändå in i kaklet de sista dagarna nu, här skall krängas pyssel och klappar! 
 
Det firar vi med första koppen kaffe på en hel vecka (!!?!) och lite Jul-Plura, kanske han kan hjälpa till med julstämningen också, han och Ernst.
 
God Jul och jag önskar vitt på marken. 

5 december, ett liv

DET SNÖÖÖÖÖÖÖÖAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Är jag nå lyckelig eller?! Skoja inte. Nog för att det är blötsnö, blåser till förbannelse och blinkar i lamporna (N' Sven har dratt in, Simone får nog trots allt se sig besegrad) men det är vitt ute, det SNÖAR! Ja, jag är lycklig. 
 
Kollade på Jason "Timbuktu" Diakités tal igår då han mottog pris från 5i12-rörelsen för sitt arbete mot rasism. Han ÄR en idol till mig. Vilket storartat tal! En inspirationskälla vad gäller musik stil, empati och engagemang.
 
En annan hjälte, en hjälte att minnas, Mr Nelson Mandela, har gått ur tiden. 
 
 
 
Återigen kan vi ta till de bevingade orden från Farbror Melker, Denna dagen ett liv. 

RSS 2.0