Platanias, Kreta, Grekland

När man talar om trollen ... Internet är tillbaka! Välkommen.
Nu banne mig slänger vi in en bomb i hanteringen. En bildbomb. Men herregud var ska jag börja? Ok, vamos:



Hotellet låg precis vid havet så det var perfa att gå emella poolen och havet. Vi hade fin utsikt från balkongen .. Och jag gjorere; åt bara tsatziki till lunch en dag:) ett vardagligt middagsporträtt, Malins iPhone har analysen över utveckligen av brännan..





Mallan testade foosh-spa, alltså fiskar som gjorde fötterna fina. Plataniasgata. Vår del av hotellet.


Smil. Poolhäng. Badvakt på vannparken.




Utflykt till paradisstranden Elafonissi. Kristallklart vatten, vit sand, blå himmel och varmt solsken och varma vindar, och ett skönt band som spelade på stranden under ett palmparasoll.


Utflykt till vannparken. Vattenrutschkanor, alltså hur kul är det inte egentligen?? Väldigt kul ju.


Och så..ej att förglömma; lite musik.....
(OBS!: på egen risk! Så sjuuuuk less på denna nu..... Dag 2 på resan tyckte jag att "ja men den här ändå låten är ändå härlig". Dag 4 på resan "neeej, sluuta inte den här låten nu igeeen! stäng aav!". varje dag alltså, varje dag. Överallt. 24 timmar om dygnet.) Men i alla fall ..




Riktigt härlig tripp! Och perfekt väder hade vi, varmt o gött. Skönt att känna att man inte hade en endaste tid att passa och verkligen kunde njuta av en bok i solstolen varvat med många svalkande dopp. För att göra en lång istoria kort kan det hela summeras med: mycket solning, mycket badning, mycket dans och lite sömn. Fast nä, mer därtill också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0