Söndag, å då riktigt söndag

Hemma är söndagar ändå alltid söndagar på något vis. Söndagskänslan; lugn, lite tråkig, alla känner igen den. I Frankrike, fick jag verkligen märka idag, är söndagar verkliigen söndagar. ALLT är stängt. Till och med det närliggande Lidl. Vilket jag verkligen hoppas har öppet imorgon! Måndagar är ju också lite av söndagar i Frankrike, en del affärer osv har sängt. Behöver verkligen inhandla endel viktiga saker, så som tvål/shampo/balsam till exempel!! Känner mig inte så frälle efter att ha kånkat på väskan från hoteller till residenset, vilket egentligen inte var så himla långt, men man hann bli lite svettig ialla fall:S Vill duscha omg.

Jag skulle checka ut från hotellet kl. 11, men fick lyckligtvis komma och hämta nyckeln och få rummet tidigare. Rummet är helt ok. En liten köksvrå, en toa, en garderob, säng och skrivbord. jag måste dock säga att jag tycker verkligen de kunnat valt en mysigare färg på väggarna. De är typ ljusgrå/blåa och möblemanget grått och dörrarna lite mörkare blå. Det ger inte en varm känsla, det förbättras heller inte av lamporna, typ kallt grön/gulaktigt lysrörsfeeling på det ljuset. Jaja, men man kan iaf bo här i två månader.

Fick äntligen igång internet också. Får se om det får nån sprutt också, det går inte reserfort direkt. Kändes som ett stort glädjemoment då det tillslut uppkopplades rätt. Det är sjukt egentligen vad man känner sig ensam och uttåkad utan varken internet eller tv..

Satte mig i en park och åt en lunchmacka. Den, parken, fick mig att längta ännu mer efter att åka till Gullspång. Fråga mig inte varför dock, det var inte direkt så att den påminde så mycket om Gulle men ..

Det stod på en sån här digital skylt att det var +20 grader idag på eftermiddagen. Men det tvivlar jag på. I så fall möööjligtvis i solen, i lä. Å andra sidan har man väl glömt bort hur det känns ute när det är 20 plusgrader. Men det borde kännas ganska varmt. 20 minusgrader känns ju ganska kallt..

Imorgon, tidigt tidigt, börjat allvaret. Det ska bli skoj och spännande.


              

                               

Kommentarer
Postat av: ethel

Älskar långa inlägg från dig om Frankrike. Men Lidl förstörde lite ;D haha. Lycka till imorrn!

2011-04-03 @ 23:16:59
URL: http://ehol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0