Sweet home Chicago

Ännu en hektiskt helg är till ända. Igår var det en lång dag, steg upp redan kl 06.00! Då bar det av till Vännäs på tävling, vilken inte gick så speciellt bra. Plus att föret var ungefär sämst, djupsnö, och tungt som stryk.

Nu är ju minsann OS slut också. Och det avslutades för Sveriges del med ännu en medajl till Johan Olsson och längdåkarna:) Kul, kul. Jättekul att skidisiarna tog så många medaljer! Blir kul när de kommer till sm.

Ikväll har jag provat på dans på friskis&svettis, vilket var väldigt roligt!

Fattar inte riktigt att det kan forsätta att snöa så här mycket hela tiden. Igår när vi åkte hem var det förståss mycket nörök på vägarna och vi blev omkörda av en långtradare (japp det var långtradaren själv som körde om, inte chauffören, not!;)) som inte verkade tänka speciellt mycket innan omkörningen. Snörök+omkörning/möte=ett stort moln av snörök, snörök+omkörning av en långtradare=ser nada! Den här vintern har varit lite märklig, antingen har det varit sviinkalt eller så har det snöat.

Märkte precis att tv3 har fått börja visa utländska serier på tv3play. Bl a Project Ruway! Vilket jag är mycket lycklig över då jag har missat ett par avsnitt på senaste tiden. Dock tycker jag inte den här säsongen har nåt upp till normal standard. Det är ju alltid kul att se vad och när det syr osv, det är ett roligt program, men jag tycker att man inte har lärt känna deltagarna ordentligt den här säsongen. Måste kanske se den ingen för att den ska bli riktigt bra.. Har som ingen favorit i den här säsongen än ens.

Aja, snart är ännu en måndag till ända. Imorgon är det tisdag, så då är ni beredda på det. Då blir det iaf konsert och det ska bli roligt. Hade!


Kommentarer
Postat av: ethel

Har inte heller någon favorit.. tycker att efter serien med christian så har det bara blivit sämre :/

2010-03-02 @ 00:28:41
URL: http://ehol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0