i tid och rum

Vad gör jag? Jag har kollat på kort tidigare idag (alltså gamla kort som man håller i händerna, inte digitala). Då har det en tendens att bli så att man inte riktigt fattar var man är eller vad klockan är. Man försvinner helt in i bilderna och minnen. Det är nästan lite läskigt men samtidigt väldigt roligt. Man blir väldigt nostalgiskt och känslosam.

Nu har jag hängt vid datorn en stund. Jag vet inte hur länge jag har suttit här, men jag sätter mig in i saker.. som när jag tittar på bilder. Vad är klockan?! Jag kan lika gärna ha suttit här en timme som tre. Men det är inte lika länge som jag tror att det är.

Sen ska jag ut o träna. Nu kan man göra det. Det är inte ohäsosamt kallt ute. Igår gick temperaturen ner från ca -23 till ca -8 på några timmar helt galet egentligen.  Nu är det rosa himmel. Det känns lite jobbigt att träna. Men det gäller väl bara att komma sig iväg så.. "Tänk positivt", "tänk på hårbandet"...

Det är skoj att köra bil på kvällen då det är mörkt och gatulampporna lyser. På landsvägen är det kolmörkt och man får köra med helljuset på. Sedan kommer man till ett upplyst ställe och det blir mysigt med gatulamporna och ljusen från husen. Åsså lyssnar man på radion. Det är riktigt härligt. Jag hängde med Susanna och Jennifer igår hemma hos Sussi "på landet". Det var trevligt. Och trevligt att köra bil dit.

Till middag ska jag göra tacos. Det ska bli så gott. Jag kommer inte ihåg senast jag åt det, längesen vare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0