Conclution

Tjabba tjena! Vulkanaskan fortsätter att härja över Europa. Nu verkar det dra lite norrut igen.. Alltså snälla please att det går att flyga på fredag!! Pleeease. Kan iaf vindarna blåsa åt söder iaf, då borde ju luftrummet vara flygbart här i norra norr..:) Det här kommer vara så kul att gå tillbaka och läsa om ett längre tag. Ett vulkanutbrott! Och det är ju verkligen världens nyhet just nu, det påverkar så många och så mycket. Titta på den här länken, det är SAS flygstatus. Man fattar att det påverkar många när det går så här många flyg jämt.. Helt otroligt. CO2-mängden alltså...

http://x.flysas.net/ash/info.html
Klubb trästock på Nocks i lördags var bra. Det är kul att det är någon gång man kan gå ut och lyssna på MUSIK. Inte trubadur. Inte Lemontree. Det var en lördagkväll för ett tag sedan då jag och Malin skulle gå ut och se om vi kunde hitta någonstans de spelade musik. Tillslut blev det Calles....!! Vad säger det om Skellefteås musikutbud...?? inte mkt. Skellefteå, som egentligen är en bra musikstad. Men denna gången blev det bra. Och ett drama fick vi t o m rycka in i på vägen dit! Som en förfest till Trästock. Nu är det bara att tagga dit.
Söndag cyklade jag och Helena en cykeltur. L3 mot sctaan. 2.5 mil cykling. Tandemcykel faktiskt. Det gick som hejsan! Fort var det gjort. Vi hann ju inte ens bli trötta. Kanske att det hade nångting att göra med att han klarade punkan i år..inte vet jag..


Spontanidrotten lever på GQ. Alla som pratar om att den har försvunnit-kom hit!!! Den är i allra högsta grad levande. Och har ALLTID varit det här. Sommar som vinter, höst som vår, morgon som kväll, natt som dag. I afton var det ett 20-tal grabbar ute och spelade bandy. Det är kul att se.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0